2821
2789
عنوان

کاشت ابرو

2913 بازدید | 49 پست

سلام دوستان

میخوام کاشت ابرو انجام بدم بین کلینیک vip و کلینیک دکتر محمد جلالیان در تهران کدوم بهتره؟کسی تجربه ای از این دو تا کلینیک داره؟؟ لطفا راهنماییم کنید ممنون

خدا نهااااایت بخشش و مهربانیست...

دخترا من از پف پلک بالا و  پف و گودی زیر چشمم واقعا کلافه شده بودم 😭 پیش دکتر کیوان رضایی عمل پلک بالا و پایین انجام دادم 😊

پلک پایینم بدون بخیه بیرونی بود و الان خیلی جوون‌تر و شاداب‌تر شدم 😍

جای بخیه پلک بالا هم اصلا تو چشم نیست.

هرکی میبینتم میگه چقدر سرحال و جوون شدی ❤️😍

اگر خواستین من دکترمو از اینجا پیدا کردم

دوستانی که قبلا کاشت ابرو انجام دادید لطفا بگین اگر موقع کاشت، خواب ابرو درست باشه دیگه تا آخر خوابش همینجوریه یا ممکنه بعدا سیخکی شه؟؟

و اینکه بعد از کاشت کل موهای کاشت میریزه بعد در میاد یا فقط چن تار مو میریزه؟؟

دوستانی که قبلا کاشت ابرو انجام دادید لطفا بگین اگر موقع کاشت، خواب ابرو درست باشه دیگه تا آخر خوابش ...

نه بابا همش نمیریزه هی خالی میشه هی در میاد بله اگر خوابش درست باشه تااخر همینطور خوابش خوب میمونه مرتقبت های بعد کاشت رو خیلی دقیق انجام بدی بهترین نتیجه رو میگیری

دوستانی که قبلا کاشت ابرو انجام دادید لطفا بگین اگر موقع کاشت، خواب ابرو درست باشه دیگه تا آخر خوابش ...

یکی از آشناهامون کاشت انجام داده هر کدومش یه طرف هست بعد مثل ریش می مونه که تراشیده شده!   اصلا حالت نرمال ابرو نداره! 

یا ارحم الراحمین

یه بلاگری یه ماه هست ابرو کاشته ،ندیدم ک بریزه ولی ده روز بعد رفت واسه کشیدن بخیه پشت سرش اینش دردناکه انگار 

چشمانت جای دگر بود و غمت کنج دلِ مـا...  من آن دیوانه ی دیروزم امٓا بُـردبار..  کاربری دست۲نفره یه خانوم خونه و یه دخترِ خونه😁
هر دو گفتن ۱۳ تومن  منتها جلالیان گفت تو تخفیف هستیم ۹ تومن

الان استوری شون رو دیدم که ادرس پیج رو برات بفرستم دیدم ایشونم تو تخفیف هستن ولی نمیدونم چقدر میگیره چه جای شیک و نگم برات از دقت اش 

یکی از آشناهامون کاشت انجام داده هر کدومش یه طرف هست بعد مثل ریش می مونه که تراشیده شده!    ...

ببین منم کاشتم اینجوری میشد ولی بعد یه سال که فاز ریزشش تموم میشه خیلی خوب شد و جا افتاد و رو صورت میشینه من یه جربه مو بگم بهش بگو از ته قیچی نکنه بزاره یه کم بلند تربشه رویهم میخوابه هم‌پر تر دیده میشه هم خوش حالتر یه بار امتحان کنه

الان استوری شون رو دیدم که ادرس پیج رو برات بفرستم دیدم ایشونم تو تخفیف هستن ولی نمیدونم چقدر میگیره ...

ممنون عزیزم خیلی لطف کردی❤❤