میخوام کاشت ابرو انجام بدم بین کلینیک vip و کلینیک دکتر محمد جلالیان در تهران کدوم بهتره؟کسی تجربه ای از این دو تا کلینیک داره؟؟ لطفا راهنماییم کنید ممنون
راستش یه جایی خسته شده بودم از اینکه هر رژیمی میگرفتم یا سخت بود یا وزنم برمیگشت. آخرین چیزی که امتحان کردم رژیم فستینگ دکتر کرمانی بود و تو ۲ ماه ۱۰ کیلو کم کردم، بدون احساس گرسنگی. مهمتر اینکه نه صورتم لاغر شد نه ریزش مو گرفتم.اگه خواستین، یه سر به سایتش بزنید و رژیم فستینگش رو ببینید.
دوستانی که قبلا کاشت ابرو انجام دادید لطفا بگین اگر موقع کاشت، خواب ابرو درست باشه دیگه تا آخر خوابش ...
نه بابا همش نمیریزه هی خالی میشه هی در میاد بله اگر خوابش درست باشه تااخر همینطور خوابش خوب میمونه مرتقبت های بعد کاشت رو خیلی دقیق انجام بدی بهترین نتیجه رو میگیری
یکی از آشناهامون کاشت انجام داده هر کدومش یه طرف هست بعد مثل ریش می مونه که تراشیده شده! ...
ببین منم کاشتم اینجوری میشد ولی بعد یه سال که فاز ریزشش تموم میشه خیلی خوب شد و جا افتاد و رو صورت میشینه من یه جربه مو بگم بهش بگو از ته قیچی نکنه بزاره یه کم بلند تربشه رویهم میخوابه همپر تر دیده میشه هم خوش حالتر یه بار امتحان کنه