_cheshm_bolboli مدیر استارتر عضویت: 1402/01/28 تعداد پست: 77 عنوان ورزش و گلو درد!! 695 بازدید | 12 پست بچه ها دیروز ورزش هوازی وکار شکم شزوع کروم اینکه تا یک هفته بدن و گردن و پا درد داشته باشم و میدونم چرا چرا عضله های فک دهنم با گلو درد گرفتم؟؟؟کسی میدونه؟احساس عفونتی که نمیکنم. تب کردن بعد از حلسه اول طبیعیه ؟ 1402/04/07 | 14:37 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
_cheshm_bolboli مدیر استارتر عضویت: 1402/01/28 تعداد پست: 77 عرق کردی؟ بدنت ضعیفه در حد پشت لباس نم کرد و صورتم داغ.
گلیجذاب عضویت: 1402/01/14 تعداد پست: 6508 در حد پشت لباس نم کرد و صورتم داغ. برو یه تقویتی بزن سنگین ورزش کردی قربونت بدنت عادت نداره چه ورزشی کردی؟
_cheshm_bolboli مدیر استارتر عضویت: 1402/01/28 تعداد پست: 77 برو یه تقویتی بزن سنگین ورزش کردی قربونت بدنت عادت نداره چه ورزشی کردی؟ پرش پروانه از این پرشها که با پا انجام میدیم پرش طنابی پرش دودراز و نشست . پلانک همه اینارو ۳۰ دقیقه ای انجام دادم.
_cheshm_bolboli مدیر استارتر عضویت: 1402/01/28 تعداد پست: 77 برو یه تقویتی بزن سنگین ورزش کردی قربونت بدنت عادت نداره چه ورزشی کردی؟ چون چربی خونم لب مرز هستش وقتی جواب ازمایش مو دیدم نگران شدم روز اول ورزشمو شروع کردم
گلیجذاب عضویت: 1402/01/14 تعداد پست: 6508 پرش پروانه از این پرشها که با پا انجام میدیم پرش طنابی پرش دو دراز و ... مبارکه برو تقویتی بزن بدنت عفونت داشته ریخته بیرون قهرمان
_ailin عضویت: 1401/07/07 تعداد پست: 1616 بدنت ضعیف بوده عرق کردی و آب هم باید تو ورزش آب ولرم کمی گرم بخوری . اینا که نوشتی علائم خستگی شدید بدنه
گلیجذاب عضویت: 1402/01/14 تعداد پست: 6508 چون چربی خونم لب مرز هستش وقتی جواب ازمایش مو دیدم نگران شدم روز اول ورزشمو شروع کردم اولا سبک غذا خوردنت عوض کن روغن غذا کممممم و شکر حذف کن شکرم ممنوع کن برنجم کم کن جاش نون سنگک با رقص نیم ساعته هم می تونی وزن کم کنی آبم 8 لیوان همین
_cheshm_bolboli مدیر استارتر عضویت: 1402/01/28 تعداد پست: 77 بدنت ضعیف بوده عرق کردی و آب هم باید تو ورزش آب ولرم کمی گرم بخوری . اینا که نوشتی علائم خستگی شدید ... اها فکر کنم اینایی که انجام دادم واسه روز اول یه کم زیاد بود ؟..
_ailin عضویت: 1401/07/07 تعداد پست: 1616 اها فکر کنم اینایی که انجام دادم واسه روز اول یه کم زیاد بود ؟.. اره باید از کم شروع کنی روزی ببست دقیقه خوبه . قبلش قهوه و موز بخوری بعدش پروتئین. معلومه همین طوری نمیشه . بعد ورزشم جلو کولر پنکه نرو .
_cheshm_bolboli مدیر استارتر عضویت: 1402/01/28 تعداد پست: 77 اره باید از کم شروع کنی روزی ببست دقیقه خوبه . قبلش قهوه و موز بخوری بعدش پروتئین. معلومه همین طوری ... اها ممنونم.👍👍👍