2821
2789
عنوان

پسر دوستم

1200 بازدید | 6 پست

سلام دوست جونا.

دوستم یه پسر ۳سال و نیمه  داره میگه نزدیک۱ساله دائم لب پایینشو میخوره هر کاری بوده کرده لاک تلخ زده.فلفل قرمز زده،بچه‌دست بردار نیس  میگه لبش داره بزرگ میشه حجیم میشه.

توروخدا کسی راه حلی بلده بگه که دست ازین کارش برداره پرسبدم‌میگم‌شاید ترسیده میگه نه ترسیده نه استرسی بهش وارد شده ...

🖤  پسرعزیزم ،به پهنای صورت برات گریه کردم غمو هدیه کردم به قلبم برات نذر کردم بمونی تا تسکین شه دردم 🖤همیشه یه زخمی باهامه که هیچ وقت دیگه خوب نمیشه،کسی جات نمیاد چون اینقدر مثله تو محبوب نمیشه🖤چجوری تونستی نمونی تا من اشک نریزم ،خدا دید که مردم تا گفتی خدافظ عزیزم🖤

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

مال استرسه،یعنی چی استرس بهش وارد نشده

عادت منم کندن پوست لبم بود،همیشه هم میگفتم اصلا ربطی ب استرس نداره

اما دقت کردم تو شرایط تنش با این ک اصلا درونم استرس حس نمیکردم ولی این کارم بیشتر میشد،الان ترک کردم

شما ک دکتر نیستید اخه،باید ببره پیش متخصصش

مطمئنم منم یه روز پولدار میشم،شاید بپرسی چطوری که باید بگم ممنون تو چطوری؟                                              من فقط دوکاربری با نام شکلات فرانسوی دارم،شکلات_فرانسوی و شکلات__فرانسوی،اون شکلات___فرانسوی (با سه خط فاصله) مال من نیست،پس لطفا نپرسید که اون تاپیکا رو تو زدی؟نه من نزدم
سلام ببرتش روانشناس بالیننی کودک یه چیزی شده اما مادرش نمیدونه دکتر کشف و رفعش میکنه

ممنون گلم

🖤  پسرعزیزم ،به پهنای صورت برات گریه کردم غمو هدیه کردم به قلبم برات نذر کردم بمونی تا تسکین شه دردم 🖤همیشه یه زخمی باهامه که هیچ وقت دیگه خوب نمیشه،کسی جات نمیاد چون اینقدر مثله تو محبوب نمیشه🖤چجوری تونستی نمونی تا من اشک نریزم ،خدا دید که مردم تا گفتی خدافظ عزیزم🖤
وای پسر منم همین بود با بدبختی از سرش انداختم

چه جوری گلم؟راه حلی داری عزیزم؟خداخیرت بده دوستم خودش از این کار پسرش عصبی شده

چه جوری گلم؟راه حلی داری عزیزم؟خداخیرت بده دوستم خودش از این کار پسرش عصبی شده

ببخشید تازه دیدم ببین من پسرم وقتی لبشو میکند خون میومد یه بار ترسوندمش گفتم لبت از بین میره خیلی بهش تذکر میدادم حواسشو پرت میکردم تا نکنه ولی این دختر عموش بهش یاد داده بود اگه بچه دوستت درست نشده حتما باید ببردش دکتر🌱🌱🌱

2790
2823
2791
2779
2792
پربازدیدترین تاپیک های امروز
داغ ترین های تاپیک های امروز