2821
2789

خداروشکر مادرشوهر من خوبه،شهرستانه هفته ای دوبار تلفنی حرف میزنیم،وقتیم بریم خونش کلی بهمون میرسه

خدای مهربون هر چیزی رو تو بهترین زمان و مکان ممکن برامون مقدر میکنه،خدایا شکرت بابت همه چیز😘

5 سال بود منتظر نی نی بودیم ولی خبری نبود🥺

پارسال محرم یه نی نی تو بغل مامانش دیدم که یه لباس سفید پوشیده بود با دوتا بال فرشته پشتش🥹

از مامانش آدرس فروشگاه رو پرسیدم و منم همون موقع یه لباس سقا به نیت بارداری خریدم☺️

باورت میشه امسال منم یه فرشته کوچولو دارم و میخوام ببرمش مراسم شیرخوارگان ؟😍

بیا بزن رو این لینک و لباس محرم نی نیمو ببین🥰

خیلی خوبه خدایی خودش نیست خداش که هست مهربونه تو زندگی کسی مخصوصا بچه هاش اصلا دخالت نمیکنه تو همه حال کمک میکنه چه مالی چه چیزای دیگه اگه هم چیزی بفهمه بیشتر طرفداره عروساشه 😂

میشه برای شادی روح مهتابم ( خواهرم ) که جوون و پر از آرزو از دنیا رفت صلوات بفرسی ؟ اگه فرستادی بگو منم برات بفرستم مهربونم )                                                           دختر فرفریم سه ساله شدی 👧 میدونی که قشنگترین اتفاق زندگیه منو بابایی هستی ؟ 🫀 لنای قشنگم من همه چیتو دوست دارم حتی وقتی میری بغل بابایی و دیگه منو یادت میره ☹ حتی وقتی گریه میکنی و بغلت میکنم و با حرص موهامو میکشی حتی وقتی یهو جیم میشی بعدش میبینم تر زدی به جایی 🤕 شاید وقتی بزرگتر شدی اومدی این سایت و امضامو دیدی 🥺 یاخچی که سن وارسان قلبیم ♡  به قول دکتر انوشه که میگه : گیریم عذرخواهی کردی برای حرفی که زدی با ذاتی که آشکار شد چه میکنی ؟!
خداروشکر مادرشوهر من خوبه،شهرستانه هفته ای دوبار تلفنی حرف میزنیم،وقتیم بریم خونش کلی بهمون میرسه

از اول این طور بوذ؟ 

آقایان در تاپیکم نیایید و لایک و ریپلای نزنید. 

من من 

یه بار در مورد خواهر شوهرم گفتم چ خوبه بعد از دو سه روز کاری کرد ک دلم باهاش صاف نمیشه

پس چیزی در مورد مادر شوهرم نمیگم و سکوت میکنم😁

فقط 10 هفته و 1 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

یعنی تو نمیدونی من متاهلم و متعهد و مادر فرزند بمن درخواست دوستی میدی لاشی

2790
2823