2777
2789
عنوان

جاری وپیام

205 بازدید | 9 پست

سلام بچه هابعدمدت ها جاریم بهم پیام دادحال واحوال کردمن هم بعد۵دقیقه جوابشودادم حالشونم پرسیدم ولی دیگه جوابی ندادالان ناراحتم چرااینقدرزودجواب پیامشودادم الان نمیگه هول بودم منتظرپیامش بودم

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

بچه ایی مگ ،شاید کارپیش اومده براش سر ظهره

اینکه بخوایی اسم منو با تحقیر ریپلایی کنی یابری تاپیکام رو شخم بزنی که درجوابم حرفی بزنی،تبریک میگم تو عقده ایی هستی پس اب خنک بنوش🥛😊دَر من هست هزار من،که گَر بشکند یک من زاده شود مَن دیگر...! 💚🌱(سه تاکاربری ۹۸ امو ترکوندن!دیگه خط ندارم🫤جناب سروان ولوم کن🤦🏻‍♀️) 

حتما دستش بنده دیگ آدم ک ۲۴ ساعت سرش تو گوشی نیست

شاید داره ناهار میخوره یا آماده میکنه 

حتی ممکنه بیچاره رفته باشه سرویس 😵‍💫

از ما بپرس ک بگوییم درد چیست مشتی صغیر مصلحت عام میکنند🤍 ترومای من این بود ک باید از خودم در برابر کسایی دفاع میکردم ک قرار بود مراقب من باشند

یعنی من خیلی زودجواب ندادم؟ اخه خیلی برای من توقیافه بود

ولش کن

اینکه بخوایی اسم منو با تحقیر ریپلایی کنی یابری تاپیکام رو شخم بزنی که درجوابم حرفی بزنی،تبریک میگم تو عقده ایی هستی پس اب خنک بنوش🥛😊دَر من هست هزار من،که گَر بشکند یک من زاده شود مَن دیگر...! 💚🌱(سه تاکاربری ۹۸ امو ترکوندن!دیگه خط ندارم🫤جناب سروان ولوم کن🤦🏻‍♀️) 

ن بابا این چ فکریه.ولی چ جالب ما شماره همدیگه رو نداریم بس ک خوبیم باهم😂

میشه برا تو دلیم یه صلوات بفرستی که سالم بیاد تو بغلم❤️امیدوارم این حس نصیب همه منتظرا بشه و شمایی که این متن رو میخونی به خواستت برسی
[QUOTE=298162910]ن بابا این چ فکریه.ولی چ جالب ما شماره همدیگه رو نداریم بس ک خوبیم باهم😂[/QUچه بهت ...

اره بخدا هرچند ی سری تنشا ایجاد کرد با شوهرش ک هنوزم رو مخمه با اینکه جوابشونو اونجور ک دلم میخواست دادم ولی کلا رابطه رو قط کردم راحت ترم اینجوری

میشه برا تو دلیم یه صلوات بفرستی که سالم بیاد تو بغلم❤️امیدوارم این حس نصیب همه منتظرا بشه و شمایی که این متن رو میخونی به خواستت برسی