منم حس میکنم خیلی بی احساسم.با ۲۰ سال سن و اینکه خیلی تو شرایط ابراز علاقه و اینا قرار گرفتم اما خودم حس دوست داشتنو عاشقیو تجربه نکردم.
هر وقت ترسیدی و فک کردی که به آخر خط رسیدی، این تیکه کتاب کیمیاگر رو بزار جلو چشمات:"همیشه به قلبت بگو كه ترس از رنج از خود رنج بدتر است، تاریكترین لحظهٔ شب لحظه پیش از برآمدن آفتاب است..!☀️ به خودم آمدم انگار تویی در من بود این کمی بیشتر از دل به کسی بستن بود ❤
بچه ها باورتون نمیشه! برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.
منم کلا احساساتم ضعیفه به جز یه عده محدود هیچکسی رو دوست ندارم فقط مامانم ، بابام و خواهرم حتی نسبت به نامزدم حسم عشق نیست دوست داشتنه با اینکه اون حسش واقعا عشقه نمیدونم چرا اینطوریم الان بگن داییت رو دوست داری میگم نه کلا اینطوریم
من امید دارم به رسیدن روزای خوب😍😍کاربری واگذار شده
(فاطمه هستم) برای خوشبختی من و علی💍، رونق شغلمون سلامتی خودمون و خانواده هامون یه صلوات میفرستی؟😍 1403/03/03 به آرزوم میرسم چون لیاقتشو دارم🌝🌱🌿 نوکر حضرت زهرام هروقت زندگی بهتون سخت شد بگین یا زهرا تنهاتون نمیزاره ❤️ اللّهمّ صلّ علی فاطمهٔ و أبیها و بعلها و بنیها [و السّرّ المستودع فیها] بعدد ما أحاط به علمک❤️ خدایا شکرت🤲 برای هرچیز خوبی که تو زندگی م دارم، خدایاشکرت 🤲 برای سلامتی، برای علی م ، برای خانوادم ، برای همه چی🌻.