2777
2789
عنوان

تعریفتون از دوس داشتن و عشق چیه

192 بازدید | 18 پست

ی مدته همش فک میکنم هیچکی دوس ندارم هیچکی ن شوهرم ن بچم ن هیچکس دیگه انگار برام مهم نیستن اصلا

دوس ندارم اینطوری باشم ولی اینطوریه اعصابم از خودم خورده 

منم حس میکنم خیلی بی احساسم.با ۲۰ سال سن و اینکه خیلی تو شرایط ابراز علاقه و اینا قرار گرفتم اما خودم حس دوست داشتنو عاشقیو تجربه نکردم.

هر وقت ترسیدی و فک کردی که به آخر خط رسیدی، این تیکه کتاب کیمیاگر رو بزار جلو چشمات:"همیشه به قلبت بگو كه ترس از رنج از خود رنج بدتر است، تاریكترین لحظهٔ شب  لحظه پیش از برآمدن آفتاب است..!☀️                                                       به خودم آمدم انگار تویی در من بود این کمی بیشتر از دل به کسی بستن بود ❤ 

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

منم حس میکنم خیلی بی احساسم.با ۲۰ سال سن و اینکه خیلی تو شرایط ابراز علاقه و اینا قرار گرفتم اما خود ...

من اصلا نمیدونم اینا چی هست انگار غریبن برام وابسته زباد شدم ولی انگار بقیه برام‌مهم نیستن

عزیزم تو خسته شدی همه زن های متاهل اکثرا خانه دار ها برو مسافرت با دوستات یا یه چند روز برو پیش ماد ...

ن خیلی وقته درگیرشم سنتی ازدواج کردم بعد اینکه بچم ب دنیا اومد شدیدتر شد همش میگم مم چه مادریم ک بچمو دوس ندارم 

منم کلا احساساتم ضعیفه به جز یه عده محدود هیچکسی رو دوست ندارم فقط مامانم ، بابام و خواهرم حتی نسبت به نامزدم حسم عشق نیست دوست داشتنه با اینکه اون حسش واقعا عشقه نمیدونم چرا اینطوریم الان بگن داییت رو دوست داری میگم نه کلا اینطوریم

من امید دارم به رسیدن روزای خوب😍😍کاربری واگذار شده
من دوست داشتن و اینجوری معنی میکنم مثلا دارم برای خودم چایی دم میکنم بعد یهو یادش میوفتم نیشم تا بن ...

من اینطوری نیستم وافعا اصلا برام‌مهم نیستن همچی روتین شده 

منم کلا احساساتم ضعیفه به جز یه عده محدود هیچکسی رو دوست ندارم فقط مامانم ، بابام و خواهرم حتی نسبت ...

همش شوهرم میگه تو منو دوس نداری اصلا نمیفهمم چی میگه دوس داشتن چیه باید چیکار کنم دوس ندارم اینطوری باشه دلم ب حال بچم میسوزه

همش شوهرم میگه تو منو دوس نداری اصلا نمیفهمم چی میگه دوس داشتن چیه باید چیکار کنم دوس ندارم اینطوری ...

منم همینطوریم شما جدیدا اینطوری شدی یا از قبل همین طوری بودی؟

منم همینطوریم شما جدیدا اینطوری شدی یا از قبل همین طوری بودی؟

ن احساس میکنم از اول هم همینجوری بودم ولی قبل ازدواج متوجه نشده بودم الان ک بچم ب دنیا اومده بیشتر میفهمم

افسردگی نداری؟

(فاطمه‌ هستم) برای خوشبختی من و علی💍، رونق شغلمون سلامتی خودمون و خانواده هامون یه صلوات میفرستی؟😍 1403/03/03 به آرزوم میرسم چون لیاقتشو دارم🌝🌱🌿 نوکر حضرت زهرام هروقت زندگی بهتون سخت شد بگین یا زهرا تنهاتون نمیزاره ❤️ اللّهمّ صلّ علی فاطمهٔ و أبیها و بعلها و بنیها [و السّرّ المستودع فیها] بعدد ما أحاط به علمک ❤️ خدایا شکرت🤲 برای هرچیز خوبی که تو زندگی م دارم، خدایاشکرت 🤲 برای سلامتی، برای علی م ، برای خانوادم ، برای همه چی🌻. 
ن احساس میکنم از اول هم همینجوری بودم ولی قبل ازدواج متوجه نشده بودم الان ک بچم ب دنیا اومده بیشتر م ...

اگه اینطوریه شاید افسردگی گرفتی پیش مشاور برو به نظرم 

من خودم از اول همین طوری بودم کلا احساساتم ضعیفه