2777
2789
عنوان

بوی همسایه!!!!

353 بازدید | 11 پست

همسایه ی واحد بغلیمون انقدر بوی بدی میاد از خونشون که نمیدونم چجوری به خونه ی ما نفوذ میکنه این بو!!!!!

درو باز میکنم بوی بد و موندگی تو راهرو پیچیده !!!

اصلا عجیب بو میدن !!!!

مرتب تو راهرو خوشبو کننده یا ادکلن میزنم، عود روشن میکنم

تو خونه هم همینطور 

اصلا دمه درشون ده جفت کفش گره خوردن تو هم دیگه !!!!

چقدر بده بعضیا نظافت و مرتب بودن حالیشون نیست اصلا

مامان پوریا:

وای بچه‌ها تازه فهمیدم چرا خواهرم انقدر تغییر کرده!😳

خواهرم با رژیم فستینگ دکتر کرمانی ۱۰ کیلو تو ۲ ماه کم کرد، منم وقتی دیدم چقدر حالش خوبه شروع کردم.

خودم هم خوابم بهتر شده، ولع غذا کمتر شده، انرژی‌م بالاتره، گفتم به شما هم بگم.

برید تو سایت دکتر کرمانی و شروع کنید.

شاید کفشاشون بو میده وگرنه چطوری میشه از تو خونشون بو بیاد تا بیرون چین مگه؟ادمن؟

آره بو از خونشونه 

چند بار درشونو باز گذاشته ؛ طوفان بوی بد راه افتاده از خونشون!!!

من مجردم روزی که حموم و دستشویی و حیاااااط رو نشورم انگار یه چی گم کردم 

همیشه عصرا یا اسپند دود میکنم یا عود میزارم 

خونه بو بده اصلا آدم انگار اکسیژن بش نمیرسه خفه میشه چطور بعضیا تحمل میکنن خدایی

به نام الله☝️👑به عشق وطن 🇮🇷 مادر پدر❤️  💍🧿miladm🧿🤰🤱یارِ خوب تمامِ ماجراست❤🫂️✅️بمیری به نام،نمانی به ننگ🚫⚡️اثر ظلم محال است به ظالم نرسد⚡️👌

بچه کوچیک دارن؟؟ما یه همسایه داشتیم قدیما بچه داشتن فک میکنم‌مابیبی هاش رو که عوض میکردن مینداختن تو سطل دستشویی زود زود خالی نمیکردن در واحدشون که باز می‌شد بوی خونه اشون می‌پیچید تو راهرو .

یکی از فامیل ها هم همین کار رو می‌کرد یه سطل گنده گذاشته بود تو دستشویی که بماند دستشویی انقد کوچیک بود وفتی میرفتی توش نمیدونستی چجوری بشینی که به این سطل برخورد نکنی دیر به دیر هم خالی میکردن از یه طرف هم به بهانه دود تهران پنجره ها رو محکم با نایلون پوشونده رود که مثلا دود و کثیفی نیاد تو خدایا خونه اش بوی گوه میداد .

من مجردم روزی که حموم و دستشویی و حیات رو نشورم انگار یه چی گم کردم  همیشه عصرا یا اسپند دود م ...

من خودمم همینطور 

هرروز نظافت روزمره ی خودمون و خونه رو حتما باید انجام بدم 

نمیدونی چه بویی دارن 

از درودیوار وارد خونه ی ما میشه 

شاید کفشاشون بو میده وگرنه چطوری میشه از تو خونشون بو بیاد تا بیرون چین مگه؟ادمن؟

بعضیا اصلا در و پنجره باز نمیکنن هوا عوض بشه بوی عرق بدنشون و دستشویی تو خونه میمونه