2777
2789
عنوان

برنامه ریزی خانمای شاغل

788 بازدید | 68 پست

سلام وقت بخیر من ۱ ساله ازدواج کردم بچه ندارم سرکار میرم از ۶ و نیم از خونه میرم بیرون تا برسم خونه میشه ساعت ۱ ، شوهرمم شکموعه بلاخره دسری سالادی چیزی باید براش درست کنم .

نظافت خونه پای خودمه ، علاوه بر اینا دفاع هم دارم دانشجوی ارشد هستم.

نمیدونم چی کنم به همه ی کارام برسم به نظرتون میرسم به همه ی کارام برسم؟😔

واقعا خسته شدم 

در ضمن مادرم دیسکش پاره شده باد فتق داره وقت نمیکنیم ببریمش دکتر😔

خودمم کیست دارم باید درمانش کنم

واقعا کلافم نمیدونم چی کنم😭

کمکم کنید😭🙏🏻

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

اول از همه به مادرت برس . همسرت هم باید یاد بگیره خودش همکاری کنه وگرنه دسر و سالادی در کار نیست . هفته ای یکبار کمکی بگیر برای کارهای اساسی خونه . 

از اینکه همسرتون از چیزی ناراحت بشه یا بهش بربخوره نترسید . همسرتون وقتی میدونه شما شاغلی و از طرفی کارهای خونه با خودته باید توقعش رو بیاره پایین یا نهایتا مثلا چندتا ظرف ژله درست کن برای چند روز 

من تا ساعت دو سرکارم دو تا بچه کوچیک دارم مادرم تو بستر بیماری و نیاز ب درمان ک خونه منه شوهرمم تو غر زدن 100تو‌ کمک دهی صفر.همه چی گردن خودمه 

تو همه راز جهان ریخته در چشم سیاهت ، من همچو محو تماشای نگاهت

آشپزي يا كاراي خونه رو بااااايد يكيشو بندازي گردن همسرت

نمیکنه از شانس من بدبخت تازه میگم جمعه ها بمونیم خونه کارامونو بکنیم میگه نه باید بریم خونه مادرم از صبح تا ۱۲ شب خونه مادرشیم 

صبحم ساعت ۶ باید خورد تر از هرروز برم سرکار😔

تایم کاریت که خوبه کمه میتونی با برنامه ریزی به کارات برسی

غذاهاتو اکثرا تو یه روز درست کن و فریز کن. اینجوری میتونی اومدی خونه فقط یه سالاد درست کنی

برا مامانت وقت دکتر عصرا بگیر که بتونی ببریش ، خودتم همینطور

اول از همه به مادرت برس . همسرت هم باید یاد بگیره خودش همکاری کنه وگرنه دسر و سالادی در کار نیست . ه ...

چی کنم میترسم دکتری ببرم که خوب نباشه😭

از طرفیم شوهرم میگه هم خونه تمیز باشه هم کیک و ژله ی آنچنانی درست کن هم برو سرکار هم درس بخون اخه مگه من چند نفرم میخاستم ببینم کسی با شرایط من هست؟😔

میخوایین ادای خارجیا رو دربیارید برید سرکار ولی بدونید اونا کارهای خونه رو با پارتنرشون تقسیم میکنن اینجا کمر زن شکسته میشه همزمان همه کارهارو به دوش میکشه 

دلت را بتکان ٫اشتباهاتت وقتی افتاد روی زمین بگذار همانجا بماند فقط از لابه لای اشتباه هایت یک تجربه را بکش بیرون قاب کن و بزن به دیوار دلت ٫اشتباه کردن ،اشتباه نیست ٫در اشتباه ماندن اشتباه است