2777
2789

سلااممم

هیچی دیگه سوالُ عنوان نوشتم

ماسک آبرسان و اینا هم گذاشتم گفتم شاید یکم بهتر شه ولی خیلی بدههه لطفا راهکار بدین

زینک اکسید بمال 

نه تو آنی که همانی ؛ نه من آنم که تو دانی🤍🌱      یا امام رضا ضامن آهو شدی میشه ضامن منم بشی؟💕.          تایپ شخصیتی ESTJ💜

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

یخ بزن الوورا بخر ژل داخلشو بزن ماسک زغال بزن البته ماسک زغالو باید بلافاصله بعد از اصلاح میزدی 

...یروز واسه خوبیام بدجور دلت تنگ میشه 👍🏻 میدونی بعضی وقتا ادما تو عصبانیت ناگفته هاشونو میگن ....
زود خوب میشه؟🥺 مرسی عزیزم

اره زود خوب میشه 

بزار تا عصر بمونه اوکی میشه 

اگه گلاب هم داری شب موقع خواب گلاب هم بزن

نه تو آنی که همانی ؛ نه من آنم که تو دانی🤍🌱      یا امام رضا ضامن آهو شدی میشه ضامن منم بشی؟💕.          تایپ شخصیتی ESTJ💜
عزیزم تجربه ی خودمه من بعد اصلاح تا دو روز صورتم متورم و پر جوش ریزه و بعد از اون بدون هیچ کاری صاف ...

یعنی برنامه ریزی برا اصلاحم دو روز قبله.

گذشت زمان هم بعضی از روابط رو ترمیم نمیکنه.
یعنی هیچ کاری نمیکنی؟ من اولین باری بود که اینطور شدم 

ن گلم من همیشه همینطورم،صورتم حساسه، شاید جالب باشه و برا بقیه صدق نکنه ولی واقعا از روز سوم صورتم صاف میشه منم دستکاریش نمیکنم.

ولی روتین پوستی دارم،اون زمان انجام نمیدم.

گذشت زمان هم بعضی از روابط رو ترمیم نمیکنه.