mambardia مدیر استارتر عضویت: 1400/04/06 تعداد پست: 2860 عنوان حاملم خستم خیلی حالم بده خیلی 204 بازدید | 26 پست ی پسر ۳ ساله دارم از این ورم ۸ ماهه حاملمبدنیا بیاد چ میشهپسر بزرگم چ میشهایا باهم بازی می کننمن تو شهر غریب و دور از خانوادهالانم هی بمن میگه پاشو بریم بازی بریم فلان کارو بکنیم ولی نمی تونم جای بخیه هام درد می کنه روحی خستم جسمی افتضاه چ کار کنم حالم خوب شه و افسوس که باکره از بی پولی فاحشه شد.و فاحشه با پول باکره ....🖤🤕 1402/04/07 | 08:47 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
aramarami عضویت: 1398/01/14 تعداد پست: 2174 خدا صبرت بده، هر کشی یجور، منم سالهاست منتظرم باردار بشم امروزم بی بی زدم منفی شد بَعضی اَز نَشدنهای زندگیــت رو بزار بِحساب اینکه اگر میشدن خیلی بَد میشد،پس به خُــــدا اِعتماد کُن
jinhu عضویت: 1401/08/23 تعداد پست: 111 خودت داری میگی حاملماستراحت کن و بخوابمیوه و سبزیجات زیاد بخور و نزار از ویتامین بدنت کم بشهاین علائم عادیه ❤️🩹
شاهسان عضویت: 1402/03/22 تعداد پست: 1625 منظورت از جای بخیه برای بعد از زایمان بود یا حالا بخیه داری من متوجه نشدم عاشق حاضر جوابیت شدم که هیچ دوستت دارمی را بی بوسه نگذاشتی
mambardia مدیر استارتر عضویت: 1400/04/06 تعداد پست: 2860 خدا صبرت بده، هر کشی یجور، منم سالهاست منتظرم باردار بشم امروزم بی بی زدم منفی شد عزیزم ایشالا دامنت سبز بشه 🙏🙏🙏💗💗هم خیلی شیزینه هم خیلی سخت و افسوس که باکره از بی پولی فاحشه شد.و فاحشه با پول باکره ....🖤🤕
sari2014 عضویت: 1399/08/30 تعداد پست: 1779 خدا صبرت بده، هر کشی یجور، منم سالهاست منتظرم باردار بشم امروزم بی بی زدم منفی شد خدا حسود نیست یه رو قشنگ میاد و بی بی چک شما هم مثبت میشه
mambardia مدیر استارتر عضویت: 1400/04/06 تعداد پست: 2860 خودت داری میگی حاملم استراحت کن و بخواب میوه و سبزیجات زیاد بخور و نزار از ویتامین بدنت کم بشه ای ... خب از اینورم ی پسر ۳ ساله دارم چجوری استراحت کنم و افسوس که باکره از بی پولی فاحشه شد.و فاحشه با پول باکره ....🖤🤕
mambardia مدیر استارتر عضویت: 1400/04/06 تعداد پست: 2860 منظورت از جای بخیه برای بعد از زایمان بود یا حالا بخیه داری من متوجه نشدم سزارینم چون شکمم کش اومده جای بخیه های ۳ سال پیشم درد می کنه سوزم میگیره و افسوس که باکره از بی پولی فاحشه شد.و فاحشه با پول باکره ....🖤🤕
jinhu عضویت: 1401/08/23 تعداد پست: 111 خب از اینورم ی پسر ۳ ساله دارم چجوری استراحت کنم به باباش بگو با پسرت بازی کنه یا برای پسرت فیلم و کارتون بزار نگا کنه اسباب بازیاشو بده بهش بازی کنه حواسش پرت میشهباید مراقب خودت باشی عزیز من ❤️🩹
mambardia مدیر استارتر عضویت: 1400/04/06 تعداد پست: 2860 به باباش بگو با پسرت بازی کنه یا برای پسرت فیلم و کارتون بزار نگا کنه اسباب بازیاشو بده بهش بازی کنه ... اره ولی اینا موقته اسباب بازی هاش.باباشم سعی می کنه کمک کنه ولی دغدعه اصلی من بعد از زایمانهبی خوابی حسادت بچه اول.درد سزارین.و.... و افسوس که باکره از بی پولی فاحشه شد.و فاحشه با پول باکره ....🖤🤕
شاهسان عضویت: 1402/03/22 تعداد پست: 1625 سزارینم چون شکمم کش اومده جای بخیه های ۳ سال پیشم درد می کنه سوزم میگیره منم اختلاف سنی بچه هام دو سال و ده ماه بودولی جای بخیه هام اصلا اذیتم نکردیه سری از این لوگوهای خانه سازی یا بازی های که بیشتر نشستنی هست برای پسرای انتخاب کن که مجبور نباشی هی بلند و کوتاه بشیمنم کشیدم می دونم خیلی سخته عاشق حاضر جوابیت شدم که هیچ دوستت دارمی را بی بوسه نگذاشتی
ladynefertiti عضویت: 1399/05/12 تعداد پست: 3826 چیزای مقوی بخور ببین چی میگم شیره انگور بخر ی قاشق با ی لیوان شیر قاتی کن روشم پودر نارگیل یا پسته بریز بخور بخدا انقد جون میگیری!!یا معجون بخور شیک هم خوبه شیر انبه شیرموز ان شالله همیشه سلامت و سالم کنار هم بمونید گلم🤝💖
mambardia مدیر استارتر عضویت: 1400/04/06 تعداد پست: 2860 چیزای مقوی بخور ببین چی میگم شیره انگور بخر ی قاشق با ی لیوان شیر قاتی کن روشم پودر نارگیل یا پسته ب ... شیره انگور دارم کی بخورم صب یا شب ؟؟؟ و افسوس که باکره از بی پولی فاحشه شد.و فاحشه با پول باکره ....🖤🤕
mambardia مدیر استارتر عضویت: 1400/04/06 تعداد پست: 2860 چیزای مقوی بخور ببین چی میگم شیره انگور بخر ی قاشق با ی لیوان شیر قاتی کن روشم پودر نارگیل یا پسته ب ... عزیز دلی ممنون بخاطر روحیه دادنت🌟🌟🌟🌟♣️♥️♥️♥️ و افسوس که باکره از بی پولی فاحشه شد.و فاحشه با پول باکره ....🖤🤕