aramarami مدیر عضویت: 1398/01/14 تعداد پست: 2174 عنوان متخصصا بی بی چکم مثبت یا منفی | مشاهده متن کامل بحث + 234 بازدید | 25 پست سلام من نفهمیدم چیه، بهم بگید لطفا بَعضی اَز نَشدنهای زندگیــت رو بزار بِحساب اینکه اگر میشدن خیلی بَد میشد،پس به خُــــدا اِعتماد کُن 1402/04/07 | 05:52 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
ساکت۱۳۶۰ عضویت: 1398/05/27 تعداد پست: 10250 الان برم یکی دیگه بگیرم میشه بزنم، چون اولین ج ی ش رو ریختم برا این اما هنوز صبحانه نخوردم اره برو بگیر میشه صبحانه هم بخور مهم نیست من هر بار وسط روز بی بی چک میزدم #جان_فدا💪💞☄☔🍃 غزه✌
aramarami مدیر استارتر عضویت: 1398/01/14 تعداد پست: 2174 این لینک نیست ، باز نمیکنه عزبزم عکسه، لینک بلد نیستم، دوستان میگن بی بی خرابه بَعضی اَز نَشدنهای زندگیــت رو بزار بِحساب اینکه اگر میشدن خیلی بَد میشد،پس به خُــــدا اِعتماد کُن
خاطره_جون_جون عضویت: 1391/12/06 تعداد پست: 6045 یعنی برم بخرم یکی دیگه یا منفیه؟ مال چه زمانیه؟ خیلی ازش گذشته؟ یا مال همین حالاست؟ اگر مال الانه که خرابهاگر مال قبله که قابل تفسیر نیست چی بگم والا
aramarami مدیر استارتر عضویت: 1398/01/14 تعداد پست: 2174 اره برو بگیر میشه صبحانه هم بخور مهم نیست من هر بار وسط روز بی بی چک میزدم باشه عزیزدلم میرم و برمیگردم الان بَعضی اَز نَشدنهای زندگیــت رو بزار بِحساب اینکه اگر میشدن خیلی بَد میشد،پس به خُــــدا اِعتماد کُن
little_angle عضویت: 1399/12/18 تعداد پست: 15994 الان برم یکی دیگه بگیرم میشه بزنم، چون اولین ج ی ش رو ریختم برا این اما هنوز صبحانه نخوردم برو بخور ربطی نداره وسط روز هم بزنی مثبت باشه نشون میده
aramarami مدیر استارتر عضویت: 1398/01/14 تعداد پست: 2174 برو بخور ربطی نداره وسط روز هم بزنی مثبت باشه نشون میده اااا چه جالب باشه عسلم ممنون بَعضی اَز نَشدنهای زندگیــت رو بزار بِحساب اینکه اگر میشدن خیلی بَد میشد،پس به خُــــدا اِعتماد کُن
aramarami مدیر استارتر عضویت: 1398/01/14 تعداد پست: 2174 برو بخور ربطی نداره وسط روز هم بزنی مثبت باشه نشون میده یکی دیگه زدم منفی شد😭💔 بَعضی اَز نَشدنهای زندگیــت رو بزار بِحساب اینکه اگر میشدن خیلی بَد میشد،پس به خُــــدا اِعتماد کُن
aramarami مدیر استارتر عضویت: 1398/01/14 تعداد پست: 2174 موعدت کی بوده ؟ عزیزم 4خرداد شدم19 نزدیکی، هنوزم نشدم سه تا بی بی هم زدم منفی بود اون هفته اوایلش زدم بَعضی اَز نَشدنهای زندگیــت رو بزار بِحساب اینکه اگر میشدن خیلی بَد میشد،پس به خُــــدا اِعتماد کُن