2777
2789
ببخشید استارتر ولی اگه میشه بیاید جدیدترین تاپیک رو ببینی(خیانت پدرم متوجه شده ) بخدا به کمک نیاز دا ...

اومدم قبلا

درخواست به هیچ وجه قبول نمیکنم . نه خانم نه آقا

من ساکن تهرانم کالسکه شیر ساز و کل چیز های کوچولوم رو از اپ بی‌بی لایف سفارش دادم. راستش اولش برای خرید اینترنتی سیسمونی یکم حساس بودم، مخصوصاً از بابت اصل بودن جنس‌ها، ولی وقتی سفارشم رسید واقعاً خیالم راحت شد 😊

همه چیز دقیقاً همون چیزی بود که توی سایت دیده بودم، بسته‌بندی خیلی مرتب بود و ارسال هم سریع انجام شد. از پشتیبانی هم هر سوالی داشتم خیلی خوب راهنماییم کردن.

در کل تجربه خرید خیلی خوبی داشتم و چیزی که بیشتر از همه برام مهم بود این بود که محصولات اصل و اورجینال بودن. حتماً برای خریدهای بعدی هم دوباره از بی‌بی لایف سفارش می‌دم 💜👶🏻

https://babylifeshiraz.com/app/

این تاپیکت دیدم گفتم حیفه نگم 

یبار ع خرید اومدم خونه با مامان بعد خواهرم گف شام چیه من اینقد عطر گرفته بودم اسم عطرای ک با س شروع میشه همش نوک زبونم بود🤣خاستم بگم کتلت یهو گفتم ک ... لت🤣🤣اصن جرررم 

قیافه مامانم:😐😪🤨

قیافه خاهرم:🥲☺😆😂🤣

خودم:🥲😐

_army_ تا وقتی مهم بودید،که آدم بودید! 
این تاپیکت دیدم گفتم حیفه نگم  یبار ع خرید اومدم خونه با مامان بعد خواهرم گف شام چیه من اینقد ...

البته این ت چت نبود 

یبارم با رفیقم حرف میزدم گفتم اون موقع هم دعوا کرده بیدیم 

تایپ شد دعوا کرده ریدیم🤣🤣اصن جر خورد بخبخ

این تاپیکت دیدم گفتم حیفه نگم  یبار ع خرید اومدم خونه با مامان بعد خواهرم گف شام چیه من اینقد ...

😂اوه من اینقدر از این سوتیا دادم 

سابقم نابوده 

آخریش صاقدک بجای قاصدک😂

درخواست به هیچ وجه قبول نمیکنم . نه خانم نه آقا

جانم  سوالا و صحبت با تاتا تو تاپیک چت و چای با تاتا🔥

جون 

میگم ک وقتی تعلیق بشم پیام تعلیق شدن میره برای خطی ک باهاش وارد شدم؟ 🤣