2777
2789
عنوان

افسرده ام

116 بازدید | 12 پست

نمیخوام انرژی منفی بدم بهتون اگه حالتونو بد میکنه نخونین

من هیچ خواسته و ارزویی ندارم هیچ هدفیم ندارم دلم هیچی نمیخواد همش میگم خواب که اینقد لذت بخشه مرگ ببین چی میشه

هیچ دلخوشی ندارم نمیتونم بخندم الکی و ظاهری میخندم 

دائما اشک تو چشام جمع میشه ولی حتی حال گریه کردنم ندارم 

حالی هیچی ندارم نه اهنگ گوش دادن نه گریه کردن هیچی کلا الکی و بیهوده زندگی میکنم بنظرپ این بیماری بدیه

از دوران دبیرستان افسردگی داشتم بعدش ازدواج کردم اونا کلا ادم های سمی بودن ی اسیب هایی بهم زدن که هیچ جوره درس نمیشه درحال طلاقم اوتقد ازشون بدم نیاد که گل عروسیم و اینا رو اتیش میزنم میدونم باید خیلی وقت پیش میرفتم دکتر ولی بلاخره نشد نرفتم این دفعه حتما میرم حتی حال دکتر رفتنو توضیح دادنم ندارم جوری شدم گاها تا صب خوابم نمیره 

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

به خاطر تنش و بحرانی که تجربه کردید طبیعیه که این حال و احوال رو تجربه کنید، به خودتون حق بدید، زمان حال تون رو بهتر و بهتر می کنه. تجربه تلخی داشتید اما قرار نیست زندگی تون همینطوری بمونه ، بعد طلاق هم دریچه های زندگی و خوشبختی باز به رو تون بازه و می تونید کلی موفقیت و حال خوب رو با تجربه و آگاهی بیشتر تجربه کنید.