2777
2789
🤣🤣🤣🤣✋حالا خواهرمم بود با دختر خالمممم همیشه خواهرم ندیمه بود میگفت بانوی من فلانی اجازه شرف یابی ...

🤣🤣🤣🤣🤣🤣واییی وایییی

آن رفیقی که به دوران غمم دور نرفت  زیر شمشیر غمش رقص کنان خواهم رفت                          

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

یادم نی ولی کم بود فصل اول فک کنم هش یا هف فصل دومم شش یا پنج یکساعت شاید میشد هر قسمت یا هم کمتر

اها میبینم حتما:)

چرا انقد دوسشون دارم

ایکاش میدونستن:)

آیتکم "army" گر بشکند من زاده شود دیگری....
اخه من‌ عاشق ته و کوک و جمنم نمیشه ۳ شوهری اخه🤣🤣🤣 من‌هیتر بودم  اومدم اسم سرچ کنم&nb ...

🤣🤣🤣🤣🤣🤣واییی همههه ارمیااا اول هیتررر بودنننن همهه 

بعدم که میخواستیم اسم سرچ کنیم 

بعدش میخوایم از هم تشخیصشون بدیم 

و بعد تاداااا🤣🥲

۱ سال و ۶ روزه آرمیم

تو قدیمی تری از من 

من با ته ته ارمی شدم فک کنم از سریال هوارنگ که دیدم و اسمشون سرچ کردم بعد ۲۰۲۰ شناختمشون بعد تو کنسرت لاس وگاش تیر اخر شلیک شد 🗿🗿

خدایی سوال شد تو این بازیو نکردی؟🤣🤣🤣😐چرا انقد سمم بودممم از گریمامون نگم ک شالو دور سر میچرخوند ...

نهه والاااا 🤣🤣🤣

اها میبینم حتما:) چرا انقد دوسشون دارم ایکاش میدونستن:)

واقعاااا کاش میدونستنننن 🥲🥲 

ولی میدونن ممکن نیس حسی که ما میگیریم اونا از ارمی نگیرن لنتی کدوم ایدلی اسم فندومش رو دستش تتو کرده ؟ دوسمون دارن

ن والا  من تا ۱۵ سالگیم ی آدم بی علاقه خشک سنگ بودم

واعییی من خجالت کشیدممممم

من جاا گیر سر چوبیاشون ماژیک دوسر وایت برد میزدم🤣🥲🥲🥲🥲تا ۱۳ سالگیم ادامه داشت بعد اون لات شدم رفتم تو کوچه با شللوار شیش جیب دعوا با پسرا هرروز مامانم دعوام میکرد ادم شو دختر یکم ناز یکم متانت