2777
2789
من‌تاحالا ۳ بار کوک و رد کردم حالا کی خیالپردازه🤣🤣

تووو اسطوره ایی 🤣🤣🤣

آن رفیقی که به دوران غمم دور نرفت  زیر شمشیر غمش رقص کنان خواهم رفت                          

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

رآن دیدم فقط

گومشووو بشین این د سوپم ببین 

دو تا فصله 

تو گوگل بزنی میاره فصل یک قسمت یک این د سوپ

حاجی من هیونگ شیکو فرستادم بره سنگک بخره بیاد املت بزنیم با پیازو سیر ترشیی 

تو تهشییس🤣🤣🤣🤣

تازه ب جمنم گفتم جاست فرند بیب🤣🔫

🤣🤣🤣🤣🤣🤣واییی دلت میادددد   

ایتک چن وقته ارمی شدی چجوری نگفتیی تو 

🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣

والا از خیالپردازی با من حرف نزنین ک ۸ سالم بود مامانمو مینداختم بیرون چادرشو میبستم ب کمر لباس کاراتمم گل میکشیدم روش میشد لباس بانو بازیم چادرم دامنم ی دوتا بالشتم میزاشتم زیرم جلو تلویزیون مینشتم🤣😐جومونگو میدیدم

والا از خیالپردازی با من حرف نزنین ک ۸ سالم بود مامانمو مینداختم بیرون چادرشو میبستم ب کمر لباس کارا ...

🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣واییی دهنتتتت

🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣واییی دهنتتتت

🤣🤣🤣🤣✋حالا خواهرمم بود با دختر خالمممم همیشه خواهرم ندیمه بود میگفت بانوی من فلانی اجازه شرف یابی میخاد منم خیلی مغرور میگفتم بفرستش داخل

ی بالشتم جلوم بود انگاری میزم بود

یهو دختر خالم خودشو پرت میکرد جلوم میگفت بانوی من ی خبر بد دارم🤣🤣🤣🥲کللللل  دوران بازیمون این سکانسو فقط میرفتیمم

🤣🤣🤣🤣🤣🤣واییی دلت میادددد     ایتک چن وقته ارمی شدی چجوری نگفتیی تو

اخه من‌ عاشق ته و کوک و جمنم نمیشه ۳ شوهری اخه🤣🤣🤣

من‌هیتر بودم 

اومدم اسم سرچ کنم 

عاشق شدم 

با باتر

آیتکم "army" گر بشکند من زاده شود دیگری....
کلا چن قسمته؟ هر قسمت چن‌ساعت

یادم نی ولی کم بود فصل اول فک کنم هش یا هف فصل دومم شش یا پنج یکساعت شاید میشد هر قسمت یا هم کمتر