2777
2789
عنوان

شب عرفه

224 بازدید | 23 پست

سلام دوستان امشب ،شب غرفه است 

برای دوستانی که داخل نی نی سایت میان و مشکلات جسمانی و روحی دارند دعا کنید که حال دلشون خدایی بشه،حال جسمشون عالی بشه و به آرزوهای قشنگشون برسند .

امشب دعا کردن درحق دیگران مستجاب میشه 

درحق همدیگه دعا کنیم تا خداهم بهمون نظر لطف کنه.

از همگی التماس دعا🙏🙏🌹🌹

بهتر شدن حال جسمی و روحی تو دوست عزیز هدف من هست 😍😘❤️ 

دوستم میشه برای گمشدمون دعا کنی؟

دوست همسرمو از در خونشون دزدیدن بردن چهار روزه هیچ خبری ازش نیست 

ی جورایی گروگان گرفتنش 

ن زنگ میزنن نه هیچی نمیدونیم کجاس چ ب روزش اومده 

دعا کن سالم برگرده 

مامانش چشم ب راهه 

همه چشم و امیدشون بهش بود تک پسر کل خاندانشونه 

😭😭😭😭

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

بچها میشه واسه من دعا کنید بهش برسم؟ خیلی دوسش دارم

تنها هسته گردو ایران  هستم ،هیچ گردویی هسته نداره و من یکی فقط اولین و آخرین هسته گردو هستم پسسسس این شما و این یگانه هسته گردو ایرااااان 😎😎💙
میشه دعا کنین حسم بهش ی طرفه نباشه ؟ همه زندگیم شده 🥺 کنکورمم بتونم رشته مورد علاقمو بیارم سربلند ...

ان شااله بهترین ها برات رقم بخوره عزیز دلم 

فقط تلاش خودت رو بکن و بخدا بسپار مطمئن باش خودش همه چی رو درست می‌کنه 

لطفاً برای منم دعا کنین خدا معجزه بیاره تو زندگیم مشکلات مالی مون حل بشه بتونیم قرض هامون رو بدیم و از این بار بزرگ که رو شونه هامون هست خلاص بشیم...یه شب خواب راحت آرزومه😔

خدایا جوری دستمو بگیر و بلندم کن که همه انگشت به دهن بمونن...(عدو شود سبب خیر ، اگر خدا خواهد)🤌🫡،(۲۹بهمن خبر بارداریمو شنیدم،خدایا ممنونم ازت،تو دلیمو حفظ کن و کمکم کن صحیح و سالم بغلش بگیرم)،از دوستانی که درخواست دوستی میدن معذرت می‌خوام نمیتونم قبول کنم....(خدایااااا شکرررررررت بابت پسر نازی که بهم دادی،خدایا ممنونم ازت ،امام حسین نوکرتم♥️)
دوستم میشه برای گمشدمون دعا کنی؟ دوست همسرمو از در خونشون دزدیدن بردن چهار روزه هیچ خبری ازش نیست&n ...

ان شاالله همون‌طور که خداونداسماعیل رو به ابراهیم بخشید این پسر روهم به خانواده اش برگردونم 

🤲🏻🤲🏻