2777
2789
عنوان

تروخدا بیایید

71 بازدید | 8 پست

سلام بچه ها خوبین چیکارکنم خسته شدم شوهرم خیلی لجبازو قهر قهروعه میخوام ب پام بیوفته دیگ این کاراشو تکرار نکنه پشیمون بشه از قهرش  برام هیچی کم نمیذاره ولی خیلی قهر میکنه عین زن میمونه دیروزتولدم بود برام طلا خریده ظهر اومد خونه گشنش بود ناهارو گذاشتم داغ شه گفت نهنپز غذارو نذاشی داغ شه گفتم الان میذارم منم باگوشی داشتم حرف میزدم بعد سرش داد زدم عصبیم کرده بود یهو بلند شد قهر کرد رفت منم ناهارشو بردم پاین خونه مادرشوهرم ک بخوره غروب شد دیدم کیک اورده باخواهرم اخرشب اومد خونه گفتم شام میخوری جوابمونداد رف جاشو انداخت خوابید ینی انقدر گریه کردم دلم شکسته نمیدونم چیکارکنم واقعا تروخدا باتجربه ها بیابد کمکم کنین ادبش کنم 

ببین عزیزم اصلا به هیچ عنوان نزار که قهر بکنه و فقط تو رو به منت کشی بکشونه 

تو رابطه زن هم نباید قهر بکنه چه برسه به مرد 

اصلا به هیچ عنوان محلش نده اگر اومد طرفت هم خیلی سرد باهاش رفتار کن و بهش بگو که از قهر کردنش متنفری 

ببین عزیزم اصلا به هیچ عنوان نزار که قهر بکنه و فقط تو رو به منت کشی بکشونه  تو رابطه زن هم نب ...

چه رفتارایی کنم ک فک کنه بی تفاوتم چجوری بسوزونمش تروخدا کمکم کن

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

چه رفتارایی کنم ک فک کنه بی تفاوتم چجوری بسوزونمش تروخدا کمکم کن

ببین فردا اصلا صمیمی باهاش نباش فاصله بگیر خودت و با آشپزی یا تلویزیون سرگرم کن و اگه صدات زد یا حرفی زد اصلا محلش نده تا حساب کار بیاد دستش 

امیدوارم جواب بده ❤️

اخه بدبختیم کاینکه عوض اینکه من طلبکار باشم اون طلبکاره از دیروزه روز تولدم بود قهر کرده تا ب الان غذام نمیخوره پاقعا خسته ام کرده

اخه بدبختیم کاینکه عوض اینکه من طلبکار باشم اون طلبکاره از دیروزه روز تولدم بود قهر کرده تا ب الان غ ...

خیلی اشتباه می‌کنه 

اصلا بهش محل نده غذا درست کردی صداش نکن و خودت تنهایی بخور