2777
2789
عنوان

معدل

| مشاهده متن کامل بحث + 386 بازدید | 37 پست

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

عربی ۱۶ ادبیات ۱۸ اجتماعی نمیدونم

کف ش ۱۴ هست 

کسری نمره شو میدونی؟ معمولا مشاورا میگن مثلا من برا انسانی هیچ کسری نمره نداشتم 

جمع ترم اول و دوم باید بالای ۳۲ بشه برای هر درس اگه اشتباه نکنم تا بتونه اون رشته و بیاره 

من یادمه یه دوستام۱۵ بود رفت تجربی

یادش بخیر من معدلم ۱۹.۸۶ بود گریه میکردم شبا چون فک میکردم تجربی قبولم نمیکنن 😐😐😐😐😐😐😐😐😐

در این مدت ؛ زندگی به گونه ای سپری شده است که میتوانم سال ها بدون آنکه هیچ اتفاق غم انگیزی رخ بدهد ، غمگین بمانم...🚶♀یه چیزایی نمیشه دیگه ...ما هم ولش کردیم گذاشتیم که نشه ... شاید بعدا شد یا شاید به جاش یه چیزای دیگه شد 🙂 نمیدونم ، ولی ای کاش می شد... ...۱۴۰۳/۳/۱۹..چقدر از ناراحت بودن ناراحتم....

سلام من خودم نهمی هستم

معدل ۱۷ به بالا اوک هست

و درس عربی وفارسی و مطالعاتش باید بالای ۱۳و۱۴ باشه و اینکه معدل کلش ۱۷ شده؟

یک نفر پیش فلک ریش گرو بگذارد؛بلکه دست از سر آزردن ما بردارد!
یادش بخیر من معدلم ۱۹.۸۶ بود گریه میکردم شبا چون فک میکردم تجربی قبولم نمیکنن 😐😐😐😐😐😐😐😐😐

تازه از یه مدرسه خوب

بعدم یه چیزی بگم بهتون تجربه ی خودمه

موفقیت نه به معدله نه به تلاش نه به رشته

به پارتیه 

تازه از یه مدرسه خوب بعدم یه چیزی بگم بهتون تجربه ی خودمه موفقیت نه به معدله نه به تلاش نه به رشته ...

اره خیلی سال ها از اون روز میگذره و من درس رو گذاشتم کنار 

و الان دارم زبان ادامه میدم

در این مدت ؛ زندگی به گونه ای سپری شده است که میتوانم سال ها بدون آنکه هیچ اتفاق غم انگیزی رخ بدهد ، غمگین بمانم...🚶♀یه چیزایی نمیشه دیگه ...ما هم ولش کردیم گذاشتیم که نشه ... شاید بعدا شد یا شاید به جاش یه چیزای دیگه شد 🙂 نمیدونم ، ولی ای کاش می شد... ...۱۴۰۳/۳/۱۹..چقدر از ناراحت بودن ناراحتم....

تازه از یه مدرسه خوب بعدم یه چیزی بگم بهتون تجربه ی خودمه موفقیت نه به معدله نه به تلاش نه به رشته ...

من الان لیسانس گرفتم 

اینو قبول دارم ولی تا حدی.. ب رشته خیلس ربط داره