2777
2789
عنوان

پدرشوهر حسود

473 بازدید | 24 پست

پدرشوهرم خیلی حسوده خیلی . قبلاها هیچ وقت فکر نمیکردم ی مرد حسود باشه تا اینکه پدرشوهرمو دیدم .انقدر اول ها بهم متلک میزد و شدیدا رابطه من و شوهرم کنترل میکرد اگه کوچک ترین محبتی شوهرم بهم میکرد خون به پا میکرد من قطع رابطه ام باهاشون ولی چندوقت پیش شوهرم منو از دانشگاه که ۲ ساعت راه تا خونه اورد پدرشم اورد خرید داشت توی راه همش متلک میزد اخم میکردشوهرم خواست ی اب معدنی برام بگیره به زور گذاشتش گفت په واسه چیته من پشت سر شوهرم نشسته بودم گاهی شوهرم دستش از پشت میاورد لیوان تو دستش که اب بریزم براش چنان پدرشوهرم باحسادت به دست شوهرم‌نگاا میکرد . خدایا شانس ماست . مادرشوهرم که از پدرشوهرم بدتره . ۳ سال زندگی زهر شده برام خیلی حسرت میخورم باهاش ازدواج کردم

همیشه از اینکه برم انحراف بینی‌م رو عمل کنم و بخوام تامپون بکشم میترسیدم  
ولی دوستم پیش دکتر حامد عباسی بدون تامپون عمل کرد منم رفتم و عمل کردم پیششون و الان خیلی راحت تر نفس میکشم، عمل زیباییشون هم بدون تامپونه
اگه شما هم درباره عمل بدون تامپون کنجکاوید، جزئیات بیشتر رو اینجا ببینید   

این پدرشوهر نوبره والا.

من آریایی‌ام ایرانی اصیل♥️سپاس یزدان دختر ایرانیم ! از نژاد تیره ساسانی ام..به کوروش به آراش به جمشید قسم! ..:) به نقش و نگار قسم!  یگان پرستم.. اهورایی ام ! "ز بد گوره های جهان عاری ام" به کردار به پندار نیکومندم! "شاه ایران دختر کوروش منم "
حالا پدرشوهر من به پسراش میگه ۴۰سال زانوهامو گذاشتم زمین روی صورت همسرمو بوسیدم تو خواب بعد رفتم سرک ...

من پدرشوهرم انقدر تو گوش شوهرم میخونه که کاری کنه من از چشمش بیفتم

گناهی نداره . ولی بالاخره حرف های اون ها روش تاثیر داره و شغل شوهرم شریکی بااون هاست خیلی اذیت میکنن

انشااله خدا کمکتون کنه،شغل مستقل و خونه مستقل بگیرید تا ازشون دور باشید و به آرامش برسید.

انشااله خدا کمکتون کنه،شغل مستقل و خونه مستقل بگیرید تا ازشون دور باشید و به آرامش برسید.

این اتفاق هیچوقت نمیفته اگه بیفته ۲۰ سال دیگه . من ارامش ندادم تو زندگیم اسایش هم ندارم

این اتفاق هیچوقت نمیفته اگه بیفته ۲۰ سال دیگه . من ارامش ندادم تو زندگیم اسایش هم ندارم

توکلت به خدا باشه.اگه خدا بخواد هیچی نشد نداره.این حسای منفی رو سعی کن از خودت دور کنی تا فکرت باز بشه و بتونی دنبال راه حل بگردی.