2777
2789
عنوان

تو رو خدا بیایید 💔💔💔

309 بازدید | 21 پست

من دو بار خواب پدرم رو که فوت کرده دیدم توی هر دوش من میخواستم یواشکی بهش نزدیک بشم و شست دستش رو بگیرم که سریع دستش رو مخفی میکنه 

تو رو خدا بگید اصلا چرا میگن تو خواب شست مرده رو بگیرید ؟؟؟

من ناخواسته در خواب متوجه شدم که این روح پدرم هست و پدرم فوت کرده میرم که بهش نزدیک بشم سریع دست راستش رو زیر دست چپش میبره چرا ؟؟؟😭😭😭

من هر بار میخوام سوالهایی رو ازش بپرسم ولی یادم میره اینقدر که محوش میشم 💔💔😭😭😭

لایککککککککک نکننننننننن  🙃

مامان پوریا:

وای بچه‌ها تازه فهمیدم چرا خواهرم انقدر تغییر کرده!😳

خواهرم با رژیم فستینگ دکتر کرمانی ۱۰ کیلو تو ۲ ماه کم کرد، منم وقتی دیدم چقدر حالش خوبه شروع کردم.

خودم هم خوابم بهتر شده، ولع غذا کمتر شده، انرژی‌م بالاتره، گفتم به شما هم بگم.

برید تو سایت دکتر کرمانی و شروع کنید.

مبدونم خیلی سخته ولی منم روزی که مادر بزرگم جلو چشام تموم کرد خودمو مقصر میدونستم

مشکل ما اینه که پدرمون قبل مرگش یکی از خونه هاش رو داد به یکی از برادرام البته به ما هم کمک کرد ولی به اون خیلی زیاد بود به حدی که هیچ کس راضی نیست 

مشکل ما اینه که پدرمون قبل مرگش یکی از خونه هاش رو داد به یکی از برادرام البته به ما هم کمک کرد ولی ...

آهان پس بخواتر همینه میاد تو خوابت گرفتم

عشق من مثل مرگه هیچوقت دوبار اتفاق نمیفته◌🧡◌
مشکل ما اینه که پدرمون قبل مرگش یکی از خونه هاش رو داد به یکی از برادرام البته به ما هم کمک کرد ولی ...

خب شما میگی ناراضین خب پدرت میاد تو خوابت چون نیاز داره شما ببخشینش

یه خونه دیگه رو هم نصفش رو داد به مامانم اینم از حالا این سازو میزنه که بدم به این داداشت 

هیچ کس راصی نیست و شوهرم هم میگه پدرتون شما رو آدم حساب نکرد بهش فحش میده 😭

خب شما میگی ناراضین خب پدرت میاد تو خوابت چون نیاز داره شما ببخشینش

هیچ کس راضی نیست تازه پدرمون فوت کرده سر این مساله هممون از هم بریدیم و بعضی ها از جمله همسر من نفرینش میکنن 

هیچ کس راضی نیست تازه پدرمون فوت کرده سر این مساله هممون از هم بریدیم و بعضی ها از جمله همسر من نفری ...

خب همین تو آخرت از شما میخواد که ببخشین و راحت بره بهشت

خب همین تو آخرت از شما میخواد که ببخشین و راحت بره بهشت

من بخشیدمش ولی شوهرم یه بار بد فحش داد منم ناراحت شدم امروز صبح اومد بخوابم گفتم بابا منو دوس داری ؟ گفت آره از تمام اعماق وجودم 

بعدش گفت دنبال سرمایه نباشید سرمایه کم و زیاد میشه 

بهش گفتم بابا جات چطوره ؟ با یه حالتی گفت بد نیست  ولی نشون میداد خوبم نیست 

بعد گفتم بابا کاری داری این دنیا برات انجام بدم با یه حالتی دستش رو گذاشت رو صورتش روش رو کرد اونور گفت نه بابا بعد یه آبی از دهانش خارج شد اینقدر دلم سوخخخخخخت برا بابام 

فهمیدم نیاز داره ولی توقع یا رو نداره 😭😭😭😭😭😭

من بخشیدمش ولی شوهرم یه بار بد فحش داد منم ناراحت شدم امروز صبح اومد بخوابم گفتم بابا منو دوس داری ؟ ...

به چیزی اشاره نمی‌کرد تو خوابت

به چیزی اشاره نمی‌کرد تو خوابت

نفهمیدم پرسیدم که تو خواب گفته دنبال سرمایه نباشید انگار منظورش این بوده  دنبال مال دنیا نباشید ازبین میره حسم میگه دلش میخواد   از اون مالی که داده به پسرش بگذریم 

نفهمیدم پرسیدم که تو خواب گفته دنبال سرمایه نباشید انگار منظورش این بوده  دنبال مال دنیا نباشید ...

شاید و تو خوابت چیزی دیگه بجز پدرت نبود که اشاره کنه