2789
عنوان

Fake Love💜 .

| مشاهده متن کامل بحث + 2099 بازدید | 268 پست
راستی امضات😂 ازین ب بعد بهت بگم سیب زمینی زمینی؟؟؟😂

مننن به این جاذابییی

کوجامن به سیب زیمینی میخوره؟

https://s8.uupload.ir/files/8ef35199-5186-4cdf-8003-af929d5f5333_agmf.jpg

بیاید با هم مهربون باشیم...اگه تو موضوعی تفاوت عقیده داریم به این فکر کنیم همون قدری که ما فکر میکنیم که عقیدمون منطقی و درست ترینه، طرف مقابلمون از ما بیشتر نباشه به اندازه ما به عقیدش اعتماد داره و فکر میکنه فکر اون منطقی تره خب :) مسلما همونقدری که ما ناراحت میشیم از اینکه به این عقیمون بی احترامی بشه، اوشون هم همونقدر ناراحت میشن... اگه بین رنگارنگی عقایمون هممون به "هر چیزی که برای خودت میپسندی برای دیگران هم بپسند" اعتقاد داشته باشه زندگی هامون با وجود تفاوت ها زیبا میشه...

مننن به این جاذابییی کوجامن به سیب زیمینی میخوره؟ https://s8.uupload.ir/files/8ef35199-5186-4cdf- ...

مگه سیب زمینی جاذاب نی؟؟؟

ن دیگ حکم صاد شد بت میگم سیب زمینی زمینی 

دقت کنی دوبار زمینی و میگممم جر😂😂

واهایی این عکس کوک و خیلی دوس دارم>>>>

انسانی‌ فراتر‌ از درک‌ عمومی 

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

مگه سیب زمینی جاذاب نی؟؟؟ ن دیگ حکم صاد شد بت میگم سیب زمینی زمینی  دقت کنی دوبار زمینی و میگ ...

جاذابه؟شب نشونت بدم جذابه یا نه؟    

اومم خیلی خوبهه

بیاید با هم مهربون باشیم...اگه تو موضوعی تفاوت عقیده داریم به این فکر کنیم همون قدری که ما فکر میکنیم که عقیدمون منطقی و درست ترینه، طرف مقابلمون از ما بیشتر نباشه به اندازه ما به عقیدش اعتماد داره و فکر میکنه فکر اون منطقی تره خب :) مسلما همونقدری که ما ناراحت میشیم از اینکه به این عقیمون بی احترامی بشه، اوشون هم همونقدر ناراحت میشن... اگه بین رنگارنگی عقایمون هممون به "هر چیزی که برای خودت میپسندی برای دیگران هم بپسند" اعتقاد داشته باشه زندگی هامون با وجود تفاوت ها زیبا میشه...

ن دیه امشب نوبت منه  میخوام دوباره از صلاحت استفادع کنم.... :) گوده

اون بار که نتونستی😔😂👌

جنگه😂🤦🏻‍♀️

جوون

حالا سر چی

@hani_little     ittle  عجببببببب بالاخرهههه شوورم تگ شد

از کی شوهرتم و بی خبرم خانومی؟!❤️‍🔥😳

کتاب کتابخانه نیمه شب🌃خود خود واقعیته ... انیمه فقط قلعه متحرک هاول🥺❤️ همونی که همیشه گشنشه 😅🍲🍪__با افتخار آرمی ام 💜
از کی شوهرتم و بی خبرم خانومی؟!❤️‍🔥😳

هعی هانیه خیلی بیشعوری خیلی 

من اکمو دیلیت زدم تو نباید یه پیام بدی تو سایت؟!

بنام خدایی ک انگار قاتل پدرشم حتی اگه بعضی حرفا باعث مرگ‌کسی بشه بازم اسمشو میذاری آزادی بیان؟ آینده قراره خوب بشه:) منم یه دوره ای به خودکشی فکر میکردم ولی الان میگم زندگی اونقدرام بد نیست ♡  دوس دارم تو زندگی بعدیم یه سنگ باشم .... ۷ تا گل و میلیون ها پروانه ...؛) 
خواهش میکنم دخترم😌🤣

بیشور😂

بنام خدایی ک انگار قاتل پدرشم حتی اگه بعضی حرفا باعث مرگ‌کسی بشه بازم اسمشو میذاری آزادی بیان؟ آینده قراره خوب بشه:) منم یه دوره ای به خودکشی فکر میکردم ولی الان میگم زندگی اونقدرام بد نیست ♡  دوس دارم تو زندگی بعدیم یه سنگ باشم .... ۷ تا گل و میلیون ها پروانه ...؛) 
دخترم باادب باش ناراحت میشماا😔😂

چشم مادرم 

هعیییی ننه دومادت دخترتو گردن  نمیگیره