2777
2789

من یک ماه پیش انجام دادم بخون تاپیکام هستش اخرشم دراوردم گزاشتم بسته شه

میشه لطفا برای سلامتی و ظهور حضرت مهدی عج یه صلوات بفرستی🌹 ❣ الّلهُــــــمَّ عَجِّــــــلْ لِوَلِیِّکَــــــ الْفَـــــــــرَجْ ❣💚اللّهُمَّ صَلِّ عَلَی فَاطِمَةَ و اَبِیهَا وَ بَعلِهَا وَ بَنِیهَا وَ السِّرِّ المُستَودَعِ فِیهَا بِعَدَدِ مَا اَحاطَ بِهِ عِلمُک💚      «سلاما على قلبُ يتألمَ قبلُ المنامِ ويبكيُ بكاءَ العالمُ ولمِ يشعرَ بهِ احدُ.»سلام بر قلبی که قبل از خواب درد می‌کشد و به وسعت دنیا می‌گرید و کسی آن را احساس نمی‌کند...

من انجام دادم اون لحظه درد نداشت ولی خیلی دیر خوب شد 

🕊️ویترین دل من⬅️ساراهستم،ی خانوم گوگولی وادایی👠مهربوون و رکم،اگ بی دلیل کسی،سر به سرم بزاره قوقولی🐓میشم🫥ازجنس ققنوسم،بارها ازخاکسترم متولدشده ام 🔥خدایاهرکجا اسمتو نوشتم امید جوا🍀ه زد💫شاکرخدام بخاطروجودهمسر و خواهرم 🫂معتقد ب مذهب انسانیت(یک ساعت عدالت بهتر از یکسال عبادت فیک)✅ ازمجردی نترس⚠️ از انتخاب غلط بترس ازدواج پیدا کردن ی همسفر خوبه ن فقط ی هم خونه 🏠کپی پروفایل 🚫

راستش یه جایی خسته شده بودم از اینکه هر رژیمی می‌گرفتم یا سخت بود یا وزنم برمی‌گشت. آخرین چیزی که امتحان کردم رژیم فستینگ دکتر کرمانی بود و تو ۲ ماه ۱۰ کیلو کم کردم، بدون احساس گرسنگی. مهم‌تر اینکه نه صورتم لاغر شد نه ریزش مو گرفتم.اگه خواستین، یه سر به سایتش بزنید و رژیم فستینگش رو ببینید.

من یک ماه پیش انجام دادم بخون تاپیکام هستش اخرشم دراوردم گزاشتم بسته شه

باید از اول اب و نمک یا سرم شستشو میزدی پماد هم فقط شبی یبار نفس بکشه .الکل هم خوب نیست مثال هر پنج روز یبار اوایل 

🕊️ویترین دل من⬅️ساراهستم،ی خانوم گوگولی وادایی👠مهربوون و رکم،اگ بی دلیل کسی،سر به سرم بزاره قوقولی🐓میشم🫥ازجنس ققنوسم،بارها ازخاکسترم متولدشده ام 🔥خدایاهرکجا اسمتو نوشتم امید جوا🍀ه زد💫شاکرخدام بخاطروجودهمسر و خواهرم 🫂معتقد ب مذهب انسانیت(یک ساعت عدالت بهتر از یکسال عبادت فیک)✅ ازمجردی نترس⚠️ از انتخاب غلط بترس ازدواج پیدا کردن ی همسفر خوبه ن فقط ی هم خونه 🏠کپی پروفایل 🚫

چه قدر طول کشید یعنی حدودا؟

برا من پنج ماه طول کشید من پیرسینگ نرمه سه تا زدم اصلن اذیت نیستم یکی هم چند روی پیش زدم .ولی بالای گوشم زدم دیر خوب شد نافم دیر خوب 

باید از اول اب و نمک یا سرم شستشو میزدی پماد هم فقط شبی یبار نفس بکشه .الکل هم خوب نیست مثال هر پنج ...

من سر پیرسینگم همین کارا رو کردم چیزیش نشد، عفونت اینا نکرد، الانم خوب شده دیگه.

باید از اول اب و نمک یا سرم شستشو میزدی پماد هم فقط شبی یبار نفس بکشه .الکل هم خوب نیست مثال هر پنج ...

خیلی اذیت شدم دیگ پشت دستمو داغ کردم برم  سمتش

میشه لطفا برای سلامتی و ظهور حضرت مهدی عج یه صلوات بفرستی🌹 ❣ الّلهُــــــمَّ عَجِّــــــلْ لِوَلِیِّکَــــــ الْفَـــــــــرَجْ ❣💚اللّهُمَّ صَلِّ عَلَی فَاطِمَةَ و اَبِیهَا وَ بَعلِهَا وَ بَنِیهَا وَ السِّرِّ المُستَودَعِ فِیهَا بِعَدَدِ مَا اَحاطَ بِهِ عِلمُک💚      «سلاما على قلبُ يتألمَ قبلُ المنامِ ويبكيُ بكاءَ العالمُ ولمِ يشعرَ بهِ احدُ.»سلام بر قلبی که قبل از خواب درد می‌کشد و به وسعت دنیا می‌گرید و کسی آن را احساس نمی‌کند...
خیلی اذیت شدم دیگ پشت دستمو داغ کردم برم  سمتش

حق داری ابجیم هم زد و در آورد اذیت شد گفت خسته شدم 

آهان. ۵ ماه طول بکشه اوکیه، گفتم مثلا از اوردر چند سال نباشه...

شاید برا تو زودتر خوب بشه بدن با بدن فرق داره 

آخی عزیزم چه خوشگل شدن. پایینی سنگین نیست؟ :)❤ من همیشه سبک میندازم...

نه سنگین نیست همیشه استفاده نمیکنم عروسی اینا میرم حالت عادی نگین میزارم من طلاهامو استفاده نمیکنم اطرافیانم طلا ندارن روم نمیشه

2790
2778

جدیدترین تاپیک های 2 روز گذشته

2791
2779
2792
داغ ترین های تاپیک های امروز