2777
2789
عنوان

اگه آدم معتقدی هستی بگو...

| مشاهده متن کامل بحث + 483 بازدید | 52 پست

من خواستم یه ازدواج خوب قسمتم کنه...تمام اعمال روز عرفه رو‌هم انجام دادم...امسال هم روز عرفه همون اعمال رو انجام دادم...و هنوز منتظر معجزه از سوی خداوند هستم و امیدوارم که درهای رحمت رو برام باز کنه

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

من خواستم یه ازدواج خوب قسمتم کنه...تمام اعمال روز عرفه رو‌هم انجام دادم...امسال هم روز عرفه همون اع ...

ان شاءالله بهترین بخت تو ماه ربیع الاول امسال رزق بشه

آدمها را مثل گلها برای ماندن کنار خودتان خشک نکنید به آدمها اجازه زندگی بدهید

سلام

معتقد هستم 

اما هیچ کدوم از کارای گفته شده رو انجام ندادم.

خودم رو محدود به زمان و مکان خاصی برای دعا و راز و نیاز با خالق مطلق نمیکنم.

تقریبا در هر حالی یادش هستم و در حد توانم همیشه به نیازمند کمک میکنم.

⚠️⛔لطفا به هیچ‌وجه در تاپیک های من کامنت نگذارید🙏، اگه تاپیک یا پستی مورد پسند شد، لایک کنید، و حتی الامکان درخواست ندید🙏  ................  گاهی برای دل خودم، دلنوشته یا متنی رو دکلمه می‌کنم  .................   او قند روزهای تلخ من است❤                                   
سلام معتقد هستم  اما هیچ کدوم از کارای گفته شده رو انجام ندادم. خودم رو محدود به زمان و مکان ...

خب اصلش هم همینه 

ولی گاهی تو زمانهای خاصی تو مکان‌های خاصی انگاری امید آدم به اجابت دعاش بیشتر 

خب اصلش هم همینه  ولی گاهی تو زمانهای خاصی تو مکان‌های خاصی انگاری امید آدم به اجابت دعاش بیشت ...

متوجه فرمایشتون هستم.

انگار، گاهی در مکانی یا زمانی خاص، انرژی مثبت بیشتری متمرکز هست.

⚠️⛔لطفا به هیچ‌وجه در تاپیک های من کامنت نگذارید🙏، اگه تاپیک یا پستی مورد پسند شد، لایک کنید، و حتی الامکان درخواست ندید🙏  ................  گاهی برای دل خودم، دلنوشته یا متنی رو دکلمه می‌کنم  .................   او قند روزهای تلخ من است❤                                   
متوجه فرمایشتون هستم. انگار، گاهی در مکانی یا زمانی خاص، انرژی مثبت بیشتری متمرکز هست.

دقیقا