2777
2789
عنوان

اگه آدم معتقدی هستی بگو...

| مشاهده متن کامل بحث + 483 بازدید | 52 پست
بله امشب

ممنون

زیارت امام حسین باید خونده بشه امشب؟

اللّهم عجّل لولیک الفرج به حق زینب کبری (س)  ❤️السّلام علیک یا صاحب الزّمان ❤️برای سلامتی امام زمان صلوات🌹                     خدایا بیاد روزی که خونم کنار مسجد باشه و صدای اذان بپیچه تو خونم مخصوصا اذان صبح ماه رمضون و دعای سحر  بگو آمین💚💚من به آرزوم رسیدم درکمال ناباوری تقریبا یکماه بعد خرید خونه متوجه شدم نزدیک خونمون مسجد هست و من معجزه ی خدارا برای بار دیگر دیدم💚

ممنون زیارت امام حسین باید خونده بشه امشب؟

فردا دعاست گلم. خیلییی التماس دعا

امشبم اعمالی داره

آدمها را مثل گلها برای ماندن کنار خودتان خشک نکنید به آدمها اجازه زندگی بدهید

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

فردا دعاست گلم. خیلییی التماس دعا امشبم اعمالی داره

اخه تو‌نت خوندم اعمال شب عرفه بود

اللّهم عجّل لولیک الفرج به حق زینب کبری (س)  ❤️السّلام علیک یا صاحب الزّمان ❤️برای سلامتی امام زمان صلوات🌹                     خدایا بیاد روزی که خونم کنار مسجد باشه و صدای اذان بپیچه تو خونم مخصوصا اذان صبح ماه رمضون و دعای سحر  بگو آمین💚💚من به آرزوم رسیدم درکمال ناباوری تقریبا یکماه بعد خرید خونه متوجه شدم نزدیک خونمون مسجد هست و من معجزه ی خدارا برای بار دیگر دیدم💚

اخه تو‌نت خوندم اعمال شب عرفه بود

معمولا می نویسن اعمال شب و روز عرفه امشب هم توفیق نصیبت شد بخون گلم 

آدمها را مثل گلها برای ماندن کنار خودتان خشک نکنید به آدمها اجازه زندگی بدهید
روزه بگیر فردا برو حموم غسل کن قبل ظهر  دو رکعت نماز زیر اسمون بخون باید بزنی گوگل دقیق بهت م ...

خیلی ممنونم عزیزم 🌹🌱 نمیدونستم فردا روزه هم داره مرسی که گفتین 🌹

یا علی (ع) ❤️                                                                   

خیلی ممنون خانم مودب🙂😍❤دعا کن خدا بهم یه بچه سالم بده 

چشم عزیزم ، از طرف شما صلوات میفرستم هدیه میکنم به حضرت علی اصغر(ع)💗❤ .

یا علی (ع) ❤️                                                                   

قربون اسمش برم که همتون ازش برام حاجتمو میخاین امیدوارم خد به اندازه دلتون بهتون خیرو خوبی ببخشه

خیلی ممنونم عزیزم ، ان شاء الله حاجت روا بشین . برا منم دعا کنین به حاجتم برسم🌹🌹

یا علی (ع) ❤️