ملووووووووس مدیر استارتر عضویت: 1398/11/19 تعداد پست: 5471 عنوان خانمها میشه.....🥺🖤 384 بازدید | 6 پست میشه برای مریض من دعا کنید 😭😭😭😭مریض سرطانی دکتر جوابش کرده حالش خوب نیست ترخدا میشه برای شفاش دعا کنید هر کی دعا کرد لایک کنه براش صلوات بفرستم🥺🥺🥺🥺🥺 1402/04/06 | 23:19 23 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
awesomeme عضویت: 1401/07/27 تعداد پست: 1310 واسه سلامتی بچه ی تو شکمم و سالم و به موقع دنیا اومدنش محتاج دعاتونمثریام 🌹🌹🌹براشون حمد شفا خوندم
ملووووووووس مدیر استارتر عضویت: 1398/11/19 تعداد پست: 5471 واسه سلامتی بچه ی تو شکمم و سالم و به موقع دنیا اومدنش محتاج دعاتونم ثریام 🌹🌹🌹 براشون حمد شفا خ ... خیلی ممنون عزیزم لطف کردی ان شالله که نی نیت سالم و صحیح بیاد بغلت🤱🤱🤱🤱منم خوندم برات
ninigoloooo عضویت: 1401/10/29 تعداد پست: 7413 خیلی ممنون عزیزم لطف کردی ان شالله که نی نیت سالم و صحیح بیاد بغلت🤱🤱🤱🤱منم خوندم برات سلام ملوووووس خوبی؟؟؟ "خدایا"تورا عاشق دیدم وغریبانه عاشقت شدم .تورا بخشنده پنداشتم وگنه کار شدم. توراوفادار دیدم وبی وفایی نمودم. ولی هرکجاکه رفتم سرشکسته بازگشتم. تورا گرم دیدم ودر سردترین لحظات ب سراغت آمدم. اما..... تومرا چه دیدی که همچنان معجزه گر زندگی من ،بخشنده وتوبه پذیر ومشتاق بنده ات ماندی؟
ملووووووووس مدیر استارتر عضویت: 1398/11/19 تعداد پست: 5471 سلام ملوووووس خوبی؟؟؟ سلام عزیزم خوبی پیامت رو الان دیدم😕
ninigoloooo عضویت: 1401/10/29 تعداد پست: 7413 سلام عزیزم خوبی پیامت رو الان دیدم😕 سلام خداروشکر خوبم🥰 "خدایا"تورا عاشق دیدم وغریبانه عاشقت شدم .تورا بخشنده پنداشتم وگنه کار شدم. توراوفادار دیدم وبی وفایی نمودم. ولی هرکجاکه رفتم سرشکسته بازگشتم. تورا گرم دیدم ودر سردترین لحظات ب سراغت آمدم. اما..... تومرا چه دیدی که همچنان معجزه گر زندگی من ،بخشنده وتوبه پذیر ومشتاق بنده ات ماندی؟