2777
2789
عنوان

کسی دیدین دل بشکنه ،تاوان بده؟

2068 بازدید | 124 پست

تعریف کنین  دیدین کسی بدجوررر دل بشکنه  تاوانش پس بده ؟

نلایک:)💞 خدایا به بندهات بگو تو خدایی نه اونا .الهی گاهی نگاهی ،پروردگارا ازت میخوام هیچ کس درد جدایی نکشه،کسی مسبب خراب شدن یه آشیونه نباشه،خدایا خودت نگهدار زندگی تموم بنده هات باش نزار ادما با بی رحمیشون  ویرانش کنن 🤲دوست داشتید برای حل مشکل من یک صلوات بفرستید.. یا امام رضا یه سفر دو نفره دست تو دست هم ازت میخام 😭❤

دل منو ک بدجور شکستن

انشاالله تاوانشو بده حتما برات تعریف میکنم

با قلب های پاکتون یه صلوات مهمونم کنید تا علیرضام برگرده و ازدواج کنیم و خوشبخت باشیم🙏❤️اگه فرستادی بگو تا منم برات بفرستم🫂

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

خودم  چند روز دیگ عروسی خواهرشوهرمه 

شوهرمم باهام قهره 

گف حق ندارین بیاین خونه پدرم

سر از خود حرف زد . رفتم خونه به باباشم‌گفتم 

و با اشک و گریه زدم بیرون 😔

قلبم تیکه تیکس ،چطور  برا عزیزشون شادی میکنن در حالی ک من با اشک زدم بیرون

نلایک:)💞 خدایا به بندهات بگو تو خدایی نه اونا .الهی گاهی نگاهی ،پروردگارا ازت میخوام هیچ کس درد جدایی نکشه،کسی مسبب خراب شدن یه آشیونه نباشه،خدایا خودت نگهدار زندگی تموم بنده هات باش نزار ادما با بی رحمیشون  ویرانش کنن 🤲دوست داشتید برای حل مشکل من یک صلوات بفرستید.. یا امام رضا یه سفر دو نفره دست تو دست هم ازت میخام 😭❤

بله خودم نشنیدم گویا یه بنده خدایی ناحق پشت سر من حرف زده بود حقیقتش تو اون اتفاقی که در موردش صحبت کرده بود کلا من هیچ کاره بودم و مانع دیگه ای بود وقتی شنیدم واقعا گفتم خدایا جوابش با خودت نامزدی دخترش بهم خورد اونم نه یبار ۳ بار و دختر خودشم فعلا مجرده 

آدمها را مثل گلها برای ماندن کنار خودتان خشک نکنید به آدمها اجازه زندگی بدهید
شوهر من دل شکست خیلی اذیت کرد خیلی کارا کرد الانم دنباله زن میگرده. و پشیمون نیس.چی بگم؟!  صبر ...

الان تو کجاییی؟؟

منم شوهرم بهم پشت کرد نابودم کرد 

اگ‌من خدایی دارم این عروسی خواهرش کنسلل میشه که اون شبی با اشک زدم بیرون و حتی پدر مادرش ارومم نکردن

دل ک شکست اما بعد رفتنش 

خواهرش خیلیییی الکی از شوهرش جدا شد

خانواده اش و خودش خیلی اذیت شدن

نمیدونم خودشم قبول داره ک تاوانشو خواهرش پس داد یا نه 

اما منکه میدونم اگه منو الکی ول نمیکرد خواهرش جدی جدی زندگیشو خراب نمیکرد💔

وقتی خدا بخواد بزرگی آدم رو اندازه بگیره، مترو به جای قدش، دورِ قلبش میگیره : )))!📄'🧡 ‌⌞
ابجی بدجورمنوشکسته خیلی پسرمیخاس دعا کردم دخترشه بعدشم فلج بشه دخترش مث  دخترم بی مادربشن🤲

خواهرت دلت شکست؟

دل ک شکست اما بعد رفتنش  خواهرش خیلیییی الکی از شوهرش جدا شد خانواده اش و خودش خیلی اذیت شدن ...

شوهرت بود؟؟؟