2821
2789
عنوان

حس بدی دارم

68 بازدید | 6 پست

چند وقت پیش فهمیدم کسی ک دوسش دارم دوسم داره 

۱۷ سالمه 

طرف دانشجویه پزشکیه پولدار و خوشتیپ و باادب و خوش اخلاق مسره اعتراف نکرده ولی کاری کرده ک مطمئنم دوسم داره

همه چی تمومه

خودمم دانش اموز تجربی

مامانم اصلا درکم نمیکنه

حس بدی دارم از اینکه ب مامانم نگفتم اینکه طرف دوسم داره 

نمیدونم باید چیکار کنم

کاربری مال یکی دیگه بود ، از تاریخ 1402/10/7 دست منه پس تاپیکای قبلی ربطی ب من ندارع..  

نمیدونم باید بیخقال بشم ب درسم برسم ب مامانم بگم کمکم کنه یا چی

کاربری مال یکی دیگه بود ، از تاریخ 1402/10/7 دست منه پس تاپیکای قبلی ربطی ب من ندارع..  

راستش یه جایی خسته شده بودم از اینکه هر رژیمی می‌گرفتم یا سخت بود یا وزنم برمی‌گشت. آخرین چیزی که امتحان کردم رژیم فستینگ دکتر کرمانی بود و تو ۲ ماه ۱۰ کیلو کم کردم، بدون احساس گرسنگی. مهم‌تر اینکه نه صورتم لاغر شد نه ریزش مو گرفتم.اگه خواستین، یه سر به سایتش بزنید و رژیم فستینگش رو ببینید.

به مامانت بگو بیخیال نشو

مامانم درکم نمیکنه اخرشم مطمئنم با این جمله ک تون با همه اونطوریه و توهمی شدی تموم میکنه

مامانم درکم نمیکنه اخرشم مطمئنم با این جمله ک تون با همه اونطوریه و توهمی شدی تموم میکنه

حب چجوری رفتار کرده بگو شاید تونستم راهنمایی کنم 

و اینکه بعضیا حتما برای ازدواج نمیخوان 

حب چجوری رفتار کرده بگو شاید تونستم راهنمایی کنم  و اینکه بعضیا حتما برای ازدواج نمیخوان

تاپیک بیاین شادی مو تقسبم کنم رو بخون اونموقع احتمال ۹۹ درصدم ۱۰۰ درصد شد

اینکه دوسم داره رو مطمئنم و حتی فک کنم مامانمم فهمیده حالا این وسط به جای اینکه بهم کمک کنه میاد از الکی میگه نه اون باهمه اینطوریه و فلان 

اگ برا ازدواج نمیخواست حداقل میگفت بیا دوست شیم یا حداقل سعی نمیکرد مخفیانه بهم بفهمونه دوسم دارخ 

تاپیک بیاین شادی مو تقسبم کنم رو بخون اونموقع احتمال ۹۹ درصدم ۱۰۰ درصد شد اینکه دوسم داره رو مطمئنم ...

به نظرم یه جوری سعی کن بهتر بفهمی چون با استوری زیاد مشخص نمیشه بعدش مامانت چرا مخالفه خودت میگی همه چیش خوبه