2789

دخترا من از پف پلک بالا و  پف و گودی زیر چشمم واقعا کلافه شده بودم 😭 پیش دکتر کیوان رضایی عمل پلک بالا و پایین انجام دادم 😊

پلک پایینم بدون بخیه بیرونی بود و الان خیلی جوون‌تر و شاداب‌تر شدم 😍

جای بخیه پلک بالا هم اصلا تو چشم نیست.

هرکی میبینتم میگه چقدر سرحال و جوون شدی ❤️😍

اگر خواستین من دکترمو از اینجا پیدا کردم

گلم شاید تمایل نداره

درکت میکنم سخته ولی خودتو قوی کن تا ضربه نخوری

منم‌گنهکار و ب دل عشق علمدار 💚 من از شلوار نود و پاره پوره رسیدم ب چادر ، فهمیدم چادر یادگار مادرم زهراست ، شاید تو تابستون گرمم بشه ولی می ارزه ب ی لبخند مهدی فاطمه س 💚 من با چادر هم همون دختر لاکچریه قبلی ام ، منتهی خودمو از چشمای هرز پوشوندم💚

واسه یه مدت گریه میکنم بعدش که باهاش رودررو شدم مثل بازیگرای سیب ممنوعه طرفمو نمیشناسم

أشْهَدُ أَنَّڪَ كَـلِمَةُ التَّقْوےٰ، وَبَابُ الْهُدَےٰ ✨به امیدفردایی بهتر...🚶‍♀️🦋یالله❤️
مجبوریم حرف بزنیم باهم ولی من میخوام آروم و بدون اهمیت باهاش حرف بزنم 

این درسته

منم‌گنهکار و ب دل عشق علمدار 💚 من از شلوار نود و پاره پوره رسیدم ب چادر ، فهمیدم چادر یادگار مادرم زهراست ، شاید تو تابستون گرمم بشه ولی می ارزه ب ی لبخند مهدی فاطمه س 💚 من با چادر هم همون دختر لاکچریه قبلی ام ، منتهی خودمو از چشمای هرز پوشوندم💚
نه 

واسه کسی تب کن که برات بمیره

توفقط بهش وابسته ای میتونی بری کلی کلاس یا تفریح کنی خودتو از گوشی دور کن اما هیچ وقت کسی رو جایگزینش نکن وسعی کن دیگه عاشق نشی عززیزم حستو خوب درک میکنم بیشتر با خداباش نمازاتو بخون و چیزایی که دوست داری رو انجام بده و خوبی و بدیاش رو تو برگه بنویس این کار خیلی جواب میده🤍

أشْهَدُ أَنَّڪَ كَـلِمَةُ التَّقْوےٰ، وَبَابُ الْهُدَےٰ ✨به امیدفردایی بهتر...🚶‍♀️🦋یالله❤️