خانمmah مدیر عضویت: 1399/10/07 تعداد پست: 362 عنوان جاری | مشاهده متن کامل بحث + 626 بازدید | 33 پست دوساله عروسی کردم تازه سقط کردم جاریم بچش کوچیکه قبلا فک میکرد حامله نمیشم یجوری با بچش پز میداد بم الانم که سقط کردم ی جور دیگه دلمو میشکنه همش بچم بچم و حالتای غیرعادیه مادرانه... فاصلمو تقریبا صفر کردم باهاش اما تو مراسما ک مجبورم برم میبینمش سعی میکنم ب روم نیارم ک ناراحت شدم قیافمو پوکر میکنم کسی نفهمه اما تو تنهاییام خیلی غصه میخورم 1402/04/06 | 21:12 3 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
ماهپیشانوجان عضویت: 1402/01/10 تعداد پست: 1253 اره والا هنوز که هنوزه دارم میکشم از دستش... تو همه دوره های زندگیم باعث عذااااااابم بود... الان که ... والا بهش رو دادین پررو شده ...چندباری باید پاچشو بگیری آدم میشه...
baranam73 عضویت: 1401/06/16 تعداد پست: 2102 هنوزم بچە ندارە؟ چرا دوتا دختر داره ولی باز یه جور دیگه اذیت میکنه...مثلا شوهرم واسه روز زن واسم انگشتر خرید خونه مادرشوهرم بهم داد چون اونجا جشن گرفته بودن شبش بهم پیام داد یه عالمه نفرین فرداش اومد خونمون دعواااا که فقط میخوای منو عذاب بدی چرا جلوی من بهت میده
baranam73 عضویت: 1401/06/16 تعداد پست: 2102 والا بهش رو دادین پررو شده ...چندباری باید پاچشو بگیری آدم میشه... و منی که دلسوز و دل رحم از اینکارا نمیتونم بکنم
رزباغچه2 عضویت: 1400/11/17 تعداد پست: 6926 چرا دوتا دختر داره ولی باز یه جور دیگه اذیت میکنه... مثلا شوهرم واسه روز زن واسم انگشتر خرید خونه ... جاریت شمارو با هووش اشتباە گرفتە کارایی کە حساسش میکنە نکن