2777
2789

فردا امتحان سختی دارم هیچی نخوندم الان رفتم تو سایت دیدم یه امتحان مو افتادم امتحانی ک تقریبا مثل بقیه بچه ها نوشته بودم و افتادم بچه ها من اگ بیفتم مهمانیم لغو میشه بدبخت میشم مجبورم برگردم یه شهر دیگ برا ادامه درسم متاهلم نمیتونم اینقد فشار  روم اومده ک فقط دارم گریه می کنم من ترم پیش معدل الف شدم بهذا این حقم نبوده تورو خدا بگین چیکار کنم کجا برم لااقل بهم ده بده استاد 😭😭امتحان فردا مو هم گند میزنم حالم خیلی بده خیلی خیلی 

_بعد من اینجوری بودم که وا😶

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

ترم چندی؟  منم 4 سال متاهل خونه خودم بودم دانشگاهم یک ساعت راهه اخر هفته ها خونه بودم

ترم ۳ هستم تازه الانم ۱ ساعت دورم از خونه اگ مهمانی لغو بشه کلا باید برم یه استان دیگ نزدیک ۶ ساعت راهه 

بهتره قبل از ثبت نهایی نمره استادتون رو ببینید و باهاش صحبت کنید

بنظرتون بهم نمره میده کلا با من لجن استادای فیزیولوژی میترسم از روی لج انداخته باشه 

بنظرتون بهم نمره میده کلا با من لجن استادای فیزیولوژی میترسم از روی لج انداخته باشه 

پرستاری می خونید امتحانش ضرری نداره ولی اگه ثبت نهایی بشه دیگه راهی نداره

کاربر آقا