2777
2789
عنوان

علت طلاق هاتون چی بوده؟

| مشاهده متن کامل بحث + 428 بازدید | 30 پست
خودمم دلیلش نمیدونم 🙂 ی روز رف ودیگ نیومد و گف نمیتونم تحملت کنم منم بد از ۴ماه انتظار مجبورشدم در ...

پناه بر خدا انشالا بهترشو پیدا میکنی اونم چوبشو میخوره

بلاخره همه چیز درست میشه

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

من ت عقد طلاق گرفتم

اون منو دوس نداشت منم ازش خوشم نیومد بخاطر روابط فامیلی عقد کردیم ولی فهمیدم بدرد نمیخوریم 

مرگ بر اسرائیل کودک کش. به سرنوشت دشمنان اباعبدالله مبتلا بشی نکبت کودک کش😠
دوسش داشتی؟ بعد طلاق خبری نشد ازش

خیلییییی ،بخاطرش از خودم خیلی گذشتم ، براش میمیرم ،جلو خانوادم وایسادم ....۴ماه بد عروسیم گذاشت و رفت

مراحل طلاقو میگذرونیم ن هیچ خبزی نشد حتی دریغ از ی پیام 

خالم بیمارستان بود جراحی کرده بود شوهرش نیومد دیدنش  اونم از همونجا بهونه گرفت که دیگه نمیرم خ ...

شوهرش چی میگه خب چرا نیومد دنبالش

الان چی شوهرش نمیاد؟ وای چ بد ،بزرگترا پادرمیونی کنن آشتیشون بدن خب😶

لطفابرای رفع مشکلات مامان مهربونم صلوات بفرستید دوستای مهربونم،من ب نفس های گرم شما ایمان دارم❤
شوهرش چی میگه خب چرا نیومد دنبالش الان چی شوهرش نمیاد؟ وای چ بد ،بزرگترا پادرمیونی کنن آشتیشون بدن ...

خالم بچه نیست نزدیک ۵۰ سالشه   

از اول دیوونه بوداااا دیوونهههههه 

بچه نداره با تمام فامیل هم قطع رابطه ست هیچ دوستی ام نداره ، فقط منو دوست داره که میاد خونه ما   

شوهرش نمیاد خالم گفته اگه اونو راه بدین من از اینجا ام میرم 

🍦🌸
یعنی توافقی باشه نمیزنن علتشو ؟ یعنی فقط مینویسن توافقی؟

تا جایی ک یادم میاد زدن ناسازگاری،من موقع طلاق اعتیادش رو عنوان نکردم و حتی بروی خودش هم نیاوردم ،قبل ازدواج خیییلیییی کلک زد ک منو بدست بیاره و فقط میدونستم سیگار میکشه ک اونم گفته بود ترک میکنه نمیدونستم قرص مصرف داره ک ...

لطفابرای رفع مشکلات مامان مهربونم صلوات بفرستید دوستای مهربونم،من ب نفس های گرم شما ایمان دارم❤
خیلییییی ،بخاطرش از خودم خیلی گذشتم ، براش میمیرم ،جلو خانوادم وایسادم ....۴ماه بد عروسیم گذاشت و رف ...

کآش یا آدم شده باشه و برگرده به زندگی 

یا خدا مهرشو از دلت کاملا به در کنه و موقعیت عالی انشاالله نصیبت بشه عزیزدلم واقعا ناراحت شدم💔🫂🫂

خالم بچه نیست نزدیک ۵۰ سالشه     از اول دیوونه بوداااا دیوونهههههه  بچه نداره با ت ...

ووووییییی چ آدم خاصیه،وسواس فکری داره لابد ،حالا بعد طلاقش هم میخواد اونجا خونه شما بمونه؟؟