2777
2789
عنوان

چرا من فکر میکنم بی عرضه ام؟

90 بازدید | 5 پست

با اینکه همه چه غریبه و چه آشنا بهم میگن تو خیلی موفق و پرتلاش هستی ولی نمیتونم باور کنم،حس میکنم بی عرضه ام و از پس هیچ کاری بر نمیام، کلا از خودم متنفرم و فکر میکنم یه موجود بی فایدم،چرا؟ 

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

دستاوردهای زندگیتو بگو ببینم زن با عرضه ای هستی یا نه

🍀🍀🍀🍀🍀                                                              یادم بمونه هیچ چیزی از هیچ کس بعید نیست یادم بمونه چقدر امروز شرایط سختی داشتم یادم بمونه هر چند به ته خط رسیده باشم ولی امید داشته باشم خدا را چه دیدی شاید یکی از همین روزها نوبت من باشد   😔😔     ♡این نیز بگذرد♡

احتمالا چون توی کودکی پدر و مادرت مدام مقایسه‌ات میکردن . احتمالا بخاطر موفقیتهایی هر چند کوچیک ولی مهم برای ی بچه که داشتی تشویقت نمیکردن. برای همین هیچوقت حسخوبی از کارهای خوبت نمیگرفتی و همیشه حس ناکافی بودن و دوست داشتنی نبودن داشتی و این حس و خال باهات مونده. باید تمرین کنی تا این حس و حالت رو تغییر بدی، سخته ولی میشه. باید خودتو مقایسه نکنی با هیچکس، برای موفقیتهات به خودت افرین بگی و افتخار کنی، از اشتباه نتزسی چون ما ادما کامل نیستیم،حتما روزانه خطا و اشتباه داریم. 

2790
2778

جدیدترین تاپیک های 2 روز گذشته

درخواست بدین

jdhheh | 29 دقیقه پیش
2791
2779
2792