mary_nb مدیر استارتر عضویت: 1400/01/21 تعداد پست: 3634 عنوان صابون تریاک 109 بازدید | 9 پست کسی استفاده کرده راضی بودید؟ اگر بدانید که مردم به یک سردرد معمولی خود هزاران بار بیشتر اهمیت میدهند تا خبر مرگ من و شما، دیگر نگران نخواهید شد که درباره شما چه فکری میکنند... 1402/04/06 | 20:02 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
اسپید2000 عضویت: 1401/05/15 تعداد پست: 5246 من از اون مدل که یک طرفش زرده استفاده کردم خیلی بو میده و خیلی پوست و صاف و کشدار میکنه من خوشم نیومد
mary_nb مدیر استارتر عضویت: 1400/01/21 تعداد پست: 3634 خوب بود...توی شفافیت پوستم تاثیر داشت یه دوره استفاده کردید؟ با قطع مصرف که پوست حساس تر و بدتر نشد؟ اگر بدانید که مردم به یک سردرد معمولی خود هزاران بار بیشتر اهمیت میدهند تا خبر مرگ من و شما، دیگر نگران نخواهید شد که درباره شما چه فکری میکنند...
hhnn عضویت: 1401/12/23 تعداد پست: 3570 یه دوره استفاده کردید؟ با قطع مصرف که پوست حساس تر و بدتر نشد؟ والا من دوتا استفاده کردم و بعد از قطعش اتفاق خاصی پیش نیومد قاشق نشسته
mary_nb مدیر استارتر عضویت: 1400/01/21 تعداد پست: 3634 من از اون مدل که یک طرفش زرده استفاده کردم خیلی بو میده و خیلی پوست و صاف و کشدار میکنه من خوشم نیوم ... من منافذ پوستم بازه باید ماسک ذغال استفاده کنم یا از صابون های شستشو استفاده کنم؟ اگر بدانید که مردم به یک سردرد معمولی خود هزاران بار بیشتر اهمیت میدهند تا خبر مرگ من و شما، دیگر نگران نخواهید شد که درباره شما چه فکری میکنند...
اسپید2000 عضویت: 1401/05/15 تعداد پست: 5246 من منافذ پوستم بازه باید ماسک ذغال استفاده کنم یا از صابون های شستشو استفاده کنم؟ من نمیدونم ولی میتونم از دوستم که دکتر پوسته برات بپرسم
mary_nb مدیر استارتر عضویت: 1400/01/21 تعداد پست: 3634 من نمیدونم ولی میتونم از دوستم که دکتر پوسته برات بپرسم لطف میکنی عزیزملک و جوش ندارم فقط منافذ پوست صورتم بازهپوستم هم چربهسفید هم هستم اگر بدانید که مردم به یک سردرد معمولی خود هزاران بار بیشتر اهمیت میدهند تا خبر مرگ من و شما، دیگر نگران نخواهید شد که درباره شما چه فکری میکنند...