2777
2789
عنوان

دلم خیلی شکست💔💔

152 بازدید | 17 پست

برادرشوهرم مغازه داره میزنم شوهرم می‌ره کمکش می کنه 

چهار تا داداشم دو تا دیگه زیاد نمیرن ولی شوهرم من هر روز می‌ره شبکار شب می‌ره سرکار ساعت ۱۰,صبح میاد صبحونه می خوره می‌ره دوباره ۸ شب میاد ۱۰ می‌ره سرکار 

امروز از صبح من حالم خوب نبود مسموم شده بودم گفتم نرو بمون پیش من قبول نکرد داد زد سرم من گفتم خوب ببر دکتر بعد برو با هزار تا حرف برد سرم نوشت دکتر سرم وصل کردن دیدم ول می خوره گفتم برو اون گفت آره برم منو با حال بد زیر سرم ول کرد گفتم فکر میکردم زندگی مشترک یعنی تکیه کردن ولی باید مستقل باشی اون گفت آره احساس می کنم دوست نداره

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

من نیازم داشتم امروز پاشم باشه ولی حتی اولش گفت داره نقش باز می کنی من نرم کمک

ایشون بیماری استرس توطئه و توهم دارند تو علم روانشناسی اسمش اینه خاله زنک بودن هم درکنارش مثل خیلی ازمردا و زن های ایرانی داروهم داره اما دنبال درمان نمیرند

دیده شما قبلا گیر دادی به اون مغازه تو ذهنش هست که داری فیلم بازی میکنی

سرتوگرم کن باهاش جدل نکن اون عوض نمیشه خودت نابودمیشی

پس من چی کار کنم؟ بزارم برم 

یک مدت خودتو برات بگیر نه اینکه زیاده روی کنی ها ولی یجورایی که بهشون نشون بدی بزات مهم نیست به قوی هستی و وابسته نیستی. ببین چی میشه. مردا وقتی دوری میکنی اونوقت یادشون میوفته بیان سمتت

خدایا مرسی  
نابود شدم دیگه

بخودت برس زوم نکن روی رفتاراش بنویس توکاغذ پاره کن بریز دوز این یه اصل روانشناسیه

گل وگیاه پرورش بده فیلم ببین درس بخون کتاب بخون قران بخون هنر دستی مثل جواهر دوزی داشته باش تاپس انداز مخفی ازش بدست بیاری تو تهران خیلی درامد داره

ورزش برو خلاصه نشین دق بده خودتو

پس من چی کار کنم؟ بزارم برم 

اهمیت نده فعلا هرچی حساس باشی بدترع......باید ببینی خودت دوستش داری یا نه ؟

قلبی که برداره چین وچروک ......میشه آدم وحشی تو دید عموم ........همه دردا از درک نشدن و تنها بودنه🙂💔🖤