والا باز خوبه یه هفته میرین ما ۱۰تومن داریم بخدا ۳روزاول فقط بقیه ش روز شماره تا سرماه بیاد
چطوری بقیه ماه رو سر ما کنید؟
چیزی دلتون بخاد؟
خدایی نکرده خرج دکتر واینا؟
منم مثل خودتونم فقط میخام ببینم شما چکار میکنید
😍تا ابد دوستت دارم 😍 دوباره ترکیدم 🤣 🤣 🤣 گفته بودم این بار بترکونیم با شماره طایفه شوهر میام 😼. ینی من خرم اگه دیگه بیام تو تاپیک های سیاسی 😒😒😒. اصلا همه چی ارزونه همه سرکار میرن مرغ هم بخاطرغیرت خروس گرون شده همه خوشحالن همه واکسن زدن منتظر تعیین وقت جشن پایان کرونا هستن والا به من چه اصلا 🙃🙃🙃🙃🙃🙃🙃
قسط و اجاره های ما خیلی بیشتره گاها به 15 هم میرسه اگر چوندتا از قسطا بمونن. هردومون هم شغلمون آزاده یه ماه هایی میرسه و پرداخت میکنیم یه ماه هایی هم داغون میشیم
نمیدونم واقعا شوهرم چیکار میکنه که این حقوق ۹ تومنیو تا سر ماه میکشونه کلی قسطو اجاره و قبضو خوراکو هزینه های رفتو امدشم هست واقعا خدا کمکمون میکنه تا سرماه گدایی نمیوفتیم
این روزها دارم با خیال آمدت تصویر میبافم🥰تو حتما برای من یک طالعِ شیرین با طعم دوست داشتنیِ عسل خواهی آورد😍🥹قند عسلم خوش اومدی به زندگیمون❤️
ازوقتی ازدواج کردیم یه مسافرت نرفتیم خیلی افسردم چراوضع کشور درس نمیشه
بچه هم داری.
😍تا ابد دوستت دارم 😍 دوباره ترکیدم 🤣 🤣 🤣 گفته بودم این بار بترکونیم با شماره طایفه شوهر میام 😼. ینی من خرم اگه دیگه بیام تو تاپیک های سیاسی 😒😒😒. اصلا همه چی ارزونه همه سرکار میرن مرغ هم بخاطرغیرت خروس گرون شده همه خوشحالن همه واکسن زدن منتظر تعیین وقت جشن پایان کرونا هستن والا به من چه اصلا 🙃🙃🙃🙃🙃🙃🙃