2777
2789

خوب برو دارو بگیر هم خودت همه همه افراد خانواده یه اسپری لباس و ملحفه دفع شپش هم بگیر اسم شامپوش پرمترین هست بعد از شامپو همیشه موقع استحمام از سرکه سفید برای پیشگیری استفاده کن

معبودم ... 🤲ای راهگشا در تاریکی ها...با کلید اجابتت ...قفل های درونم را باز کن...با تو که باشم، در جاده های تردید،...دستان توانای تو را میبینم ...قلبم در آسمان عشقت ...به پرواز در می آید واز شراب شیرین عرفانت مینوشم ..با تو در آغوش کرامتت ...ساکن میشوم ...با تو هیچ جاده ی پر پیچ و خمی وجود ندارد ...با تو دلم به عطر یاس های برکتت معطر میشود ...تو در جاده های خشکسالی ...تشنگی ام را به برکت نگاهت سیراب میکنی ...خدایا ! هر لحظه شکرت که کنارم هستی و مرا به غیر از خود وا نمیگذاری .

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

انشالله 

سرکه و سس مایونز و سپنج جوشونده شده خیلی خوبه

سعی کن اگه میتونی تخم هاش رو از روی سرت برداری باشونه دندونه ریز هم موهات رو شونه کن

شامپو مخصوص شپش هم هست

اصلا نگران نباش از بین میرن 

اتو مو هم اگه داشته باشی بزنی به سرت خیلی خوبه

لطفا واسم دعا کنید یا صلوات بفرستید که به اون چیزی که میخوام برسم                                                        مرسییییییی❤️❤️😘.                                              راستی دوست من لبخند بزن چون تو با لبخند خیلیییی زیبا تری❤️☺️☺️.                                                
خوب برو دارو بگیر هم خودت همه همه افراد خانواده یه اسپری لباس و ملحفه دفع شپش هم بگیر اسم شامپوش پرم ...

اسپری برا ملحفه استفاده کردین تا حالا 

شامپو زدم ب موهام الان ،منتظرم نیم ساعت بشه برم حمام.

یک نفر الاغ بیشعور که میدونست خواهرش درگیره اونم باهاش برخورد داشت اومد خونمون ، الانم دارن خودشون.اونقت میگه از کجا معلوم از ما گرفتی شتید از کس دیگه گرفتی

جالبه این مدت کلاسای دخترم تموم شده بود رفت خونه مادرم و خواهرام شب خوابیدن موند

اسپری برا ملحفه استفاده کردین تا حالا  شامپو زدم ب موهام الان ،منتظرم نیم ساعت بشه برم حمام. ...

بله اسمش درمین هست

معبودم ... 🤲ای راهگشا در تاریکی ها...با کلید اجابتت ...قفل های درونم را باز کن...با تو که باشم، در جاده های تردید،...دستان توانای تو را میبینم ...قلبم در آسمان عشقت ...به پرواز در می آید واز شراب شیرین عرفانت مینوشم ..با تو در آغوش کرامتت ...ساکن میشوم ...با تو هیچ جاده ی پر پیچ و خمی وجود ندارد ...با تو دلم به عطر یاس های برکتت معطر میشود ...تو در جاده های خشکسالی ...تشنگی ام را به برکت نگاهت سیراب میکنی ...خدایا ! هر لحظه شکرت که کنارم هستی و مرا به غیر از خود وا نمیگذاری .
شامپورو زدم بشورم شونه بکشم؟

تا یکی دو ماه هم از اسپری سرکه سفید استفاده کن منم روسری خواهر شوهرم رو سرم کردم گرفتار شدم ولی خدا را شکر ریشه کن شد چ.ن دختر ندارم و پسرا کچل کردن