2777
2789
عنوان

کمک شوهرم

270 بازدید | 12 پست

از کار ک میاد دوست دارم یه نوشیدنی درست کنم خوشگل

میوه انبه دارم ، توت فرنگی ، گیلاس، شلیل، هلو، 

شیرام دارم 

چی درست کنم؟ 

ژله ام دارم با بسکویت پتی پور و بستنی

مامان پوریا:

وای بچه‌ها تازه فهمیدم چرا خواهرم انقدر تغییر کرده!😳

خواهرم با رژیم فستینگ دکتر کرمانی ۱۰ کیلو تو ۲ ماه کم کرد، منم وقتی دیدم چقدر حالش خوبه شروع کردم.

خودم هم خوابم بهتر شده، ولع غذا کمتر شده، انرژی‌م بالاتره، گفتم به شما هم بگم.

برید تو سایت دکتر کرمانی و شروع کنید.

همون میوه هارو خوشگل برش بزن تو ظرف بچین خو 

یا شیر انبه درست کن اگه دوست داره

از ی جایی ب بعد آدم هم عاقل میشه هم مهر و محبتش روجا اینکه  پای آدما حروم کنه نثار پای گربه،سگ ها و گلدوناش میکنه.بدون توقع و ب دور از هر آسیبی 
خدایا از این دغدغه ها بده:))

آنقدر جفت پا نرید تو‌حال خوش بقیه 

آدم میاد اینجا همش تاپیک خیانت و دعوا با مادرشوهر ...میبینم حال روحیش خود ب خود بد میشه

از ی جایی ب بعد آدم هم عاقل میشه هم مهر و محبتش روجا اینکه  پای آدما حروم کنه نثار پای گربه،سگ ها و گلدوناش میکنه.بدون توقع و ب دور از هر آسیبی 
آنقدر جفت پا نرید تو‌حال خوش بقیه  آدم میاد اینجا همش تاپیک خیانت و دعوا با مادرشوهر ...میبینم ...

واییی دقیقا 

بعضیا کلا انرژی منفین و باید هرجایی گند بزنن تو خال خوش دیگران 

اهای تویی که یه دستت گوشیه و داری تو‌نی نی سایت میچرخی اره تو اون انگشتی که تا ارنج کردی تو دماغتو درار و برو بشور دستتو مغزتو ‌جابه جا کردی 😂

رانی هلو یاشلیل درست کن عالیه مزه اش 

برایک کیلو هلو یاشلیل 

چهارپنج لیوان آب بریز توقابلمه و یک لیوان پرشکر ویه نصف لیوان حالا بزار شکر تواب حل شه 

میوه ات رو ام نگینی خورد کن بریز توش ده الی بیس دقه بزار بجوشه کف روش رو بردار بعد امادس بریز تومخلوط کن حل شه کاملا نوش جانتون

افرین کدبانو ..میتونی شیک انبه درست کنی ..یا اسموتی توتفرنگی

خوشبحال مردها دلشان که بگیرد سیگار می‌کشند..هرزمانی هم که باشد بدون ترس ودلهره،به دل خیابان میزنند،حتی اگرشد وسایل دم دستشان رامیشکنند،اما ما زن ها چه؟؟؟نه خیابان برای دلتنگی هایمان امن است،نه سیگار با طبع لطیفمان سازگار...نه دل شکستن ظرف ها راداریم...مازن ها که دلمان میگیرد...زورمان به موهایمان میرسد...به ناخن هایمان میرسد...به بغضمان میرسد...ما زن ها درمواقع دلتنگی خیلی قوی که باشیم نهایت درگوشه ای مچاله می‌شویم وبی صدا می‌میریم..