sara_mos مدیر استارتر عضویت: 1402/03/01 تعداد پست: 363 عنوان وزن گیری نوزاد 84 بازدید | 4 پست چه کار کنم بچم وزن بگیره ۲۰روزشه فقط شیر خودمو میخوره . یکمم زیادی دستشویی میکنه روزی ده به بالا تقریبا 1402/04/06 | 18:45 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
"_اریحا_" عضویت: 1390/05/28 تعداد پست: 26909 بر خلاف تصور عموم مردم ، دفعات دستشویی به وزن گیری ربط نداره . وفا کنیم و ملامت کشیم و خوش باشیم ، که در طریقت ما کافریست رنجیدن ....
رزقرمز33 عضویت: 1397/12/11 تعداد پست: 11644 فک کنم خودت باید چیز خوب بخوری تا کیفیت شیرت بره بالا و هر ۲ ساعت یکبار حداقل بهش شیر بدی تا وزنش بره بالا .ببخشید میخواستم ببینم الان که بچه کوچیک داری طوری هس که بتونی بخوابی یا مرتب باید بالاسرش باشی؟ 🌹لطفا یه صلوات واسه سلامتی تودلیم میفرستین بهم بگین منم واسه حاجت رواییتون میفرستم🌹 💚 اَللّهُمَّ صَلِّ عَلی فاطِمَة وَ اَبیها وَ بَعْلِها وَ بَنیها وَ سِرِّ الْمُسْتَوْدَعِ فیها بِعَدَدِ ما اَحَاطَ بِهِ عِلْمُک 💚
sara_mos مدیر استارتر عضویت: 1402/03/01 تعداد پست: 363 فک کنم خودت باید چیز خوب بخوری تا کیفیت شیرت بره بالا و هر ۲ ساعت یکبار حداقل بهش شیر بدی تا وزنش بر ... هفته های اول سخته بعدش دیگه اون خوابید تو ام میتونی بخوابی البته من خرگوش خوابم بین خوابو بیداری
رزقرمز33 عضویت: 1397/12/11 تعداد پست: 11644 هفته های اول سخته بعدش دیگه اون خوابید تو ام میتونی بخوابی البته من خرگوش خوابم بین خوابو بیداری&nbs ... مرسی گلم 🌹لطفا یه صلوات واسه سلامتی تودلیم میفرستین بهم بگین منم واسه حاجت رواییتون میفرستم🌹 💚 اَللّهُمَّ صَلِّ عَلی فاطِمَة وَ اَبیها وَ بَعْلِها وَ بَنیها وَ سِرِّ الْمُسْتَوْدَعِ فیها بِعَدَدِ ما اَحَاطَ بِهِ عِلْمُک 💚