2777
2789
عنوان

رفتار

69 بازدید | 3 پست

بچه ها من دستیار یه دکتر زیبایی ام که دکترم مَرده

بعد این دکتر من یه دوست دندون پزشک داره که ۳۰سالشه مجرده یه بارم قبل از عید اومده بود مطب ما به دکتر سر بزنه

یعنی یه بار منو حضوری دیده بود

الان چند روز پیش من دندونم شدیدا درد میکرد به دکترم گفتم میشه برم پیش دوستتون که دندون پزشکه اونم گفت اره زنگ زد به دندون پزشکه گفت دستیارم میخواد بیاد دندوناشو درست کنه اونم گفت بیاد بعد دکترم گفت شماره مطبتو من ندارم بعد اون دندون پزشکه گفت شماره خودمو بده بهش بعد من زنگ زدم بهش حرف زدیم مشکلمو گفتم بعدم گفت برای وقت با مطب تماس بگیر بعد بلافاصله که من تلفن قطع کردم شماره مطب اس ام اس کرد

بچه ها من الان سوالم اینه که چرا از اول شماره مطب برای همون دکترم نفرستاد که اونم بده به من؟!‌؟یعنی یه اس ام اس دادن سخت بود براش!

بعدم متوجه شدم که شماره منو تو گوشیش سیو کرده و یه استوری که تو واتساپم گذاشته بودمو نگاه کرد

اخه چرا شماره منو باید سیو کنه؟

چرا از اول شماره مطب به دکترم نداد؟

چرا گفت شماره خودمو بده

یا به فکرش نرسیده که بعید میدونم! 

یا هم اگه میگی مجرده شاید از شما خوشش اومده یا حتی ممکنه با دکتری که میگی هم درباره ات صحبت و پرس و جو کرده باشه. 

بهر حال فکر کن رو این قضیه که میخوای بری پیشش حتی اگه بدونی بعدش چی میشه یا نه!! 

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷