2777
2789
عنوان

کنکور انسانی

299 بازدید | 26 پست

تا چ حد سخت تر از کتابه 

کسی این بسته ی حرف آخر رو سفارش داده ؟

چطوره مثلا اگ کتاب رو بخونیم و حرف آخر رو میتونیم رتبه خوب بیاریم ؟؟ 

ستاره ها تو تاریکی میدرخشن🪐

تست زدن خیلی مهمه حالا هر رشته‌ای میخوای کنکور بدی 

فقط نباید به کتاب درسی اکتفا کنی حتما تست بزن هرچی بیشتر بهتر کنکورهای سال قبل رو یه نگاه بنداز متوجه میشی چقدر با کتاب درسی فرق داره ولی با این حال منبع اصلیت بهتره کتاب درسی باشه تا درس‌نامه و کتابکار و فیلم و... 

اعتقادات من خلاف چیزیه که فکر می‌کنی اکثر جامعه قبولش دارن اینکه تو این جامعه زندگی می‌کنم به این معنا نیست که تفکرات غالب بهش تفکرات منم باشه _________ درخواست دوستی نمیپذیرم

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

نمیدونم والا ولی من ریاضیم ممنون میشم کسی تجربه ای داشته بگه🥲

من پسر خاله م زبانش صفر بود 

بعد با این بسته های حرف آخر ک دو هفته وقت گذاشت واسه زبان ۴۰ درصد زد واسه همین میگم منم سفارش بدم 

تست زدن خیلی مهمه حالا هر رشته‌ای میخوای کنکور بدی  فقط نباید به کتاب درسی اکتفا کنی حتما تست ...

آره اول به کتاب مسلط میشم بعد تست میزنم 

اما خب ببین من دنبال کتابیم ک تست هر درس رو جدا داشته باشه 

مثلا تاریخ درس اولش رو ک خوندم بعد کتاب تست ، تست ها رو مرتب نوشته باشه مثلا درس ۱ جدا درس ۲ جدا 

آره اول به کتاب مسلط میشم بعد تست میزنم  اما خب ببین من دنبال کتابیم ک تست هر درس رو جدا داشته ...

ببین انتخاب منابع درست خیلی مهمه راجب منابع از کسایی که میدونن بپرس کتاب اینجوری هم هست که جدا باشه تست‌های هر درس

اعتقادات من خلاف چیزیه که فکر می‌کنی اکثر جامعه قبولش دارن اینکه تو این جامعه زندگی می‌کنم به این معنا نیست که تفکرات غالب بهش تفکرات منم باشه _________ درخواست دوستی نمیپذیرم
حرف آخر ب درد نمیخوره     کلاسینو خوبه   یا کلی فیلم خوب رایگان هست مثل فیلما بنیاد ش ...

واقعا حرف آخر بدهه؟؟؟

کلاسینو رو از کجا بگیرم

ببین انتخاب منابع درست خیلی مهمه راجب منابع از کسایی که میدونن بپرس کتاب اینجوری هم هست که جدا باشه ...

نمیدونم از کی بپرسم اصلا 

نمیدونم چجوری ساعت مطالعه م رو بالا ببرم 

حرف آخر ب درد نمیخوره     کلاسینو خوبه   یا کلی فیلم خوب رایگان هست مثل فیلما بنیاد ش ...

خب ببین کتابی میشناسی ک تست های هر درس رو جدا داشته باشه مثلا برا تازیخ درس به درس 

بعد اینکه خب هر درسی فراتر از کتاب میاد 

مثلا برای ریاضی باید خارج از کتاب هم بلد باشیم‌خب چ کتابی بخرم 

اره من حرف آخرم دیدم فیلماشو   اونو هیچ کس نمیگیره بابا فقط دنبال اینن رایگان بکننش تو پاچه مرد ...

آهااا

آخه اطرافیان من راضی بودن 

کلاس های قلم چی رو رفتی؟

خب ببین کتابی میشناسی ک تست های هر درس رو جدا داشته باشه مثلا برا تازیخ درس به درس  بعد اینکه ...

اره درسته معمولا نکات فراتر از کتاب دارن    باید ویدیو ببینی     کتاب تستا زیاد نکات مهم رو ندارن