2821
2789
عنوان

تعویض طلا

595 بازدید | 9 پست

خانما همین الان گوشوارم شکستش وضعیتش خیلی بده دیگه نمیتونم استفادش کنم اینو ببرم طلافروشی با نوش معاوضه میکنن؟۲گرمه میتونم یه دوگرمیشو بگیرم یاچون دست دومه کم میشه؟چقدر فرق میکنه 

راستش یه جایی خسته شده بودم از اینکه هر رژیمی می‌گرفتم یا سخت بود یا وزنم برمی‌گشت. آخرین چیزی که امتحان کردم رژیم فستینگ دکتر کرمانی بود و تو ۲ ماه ۱۰ کیلو کم کردم، بدون احساس گرسنگی. مهم‌تر اینکه نه صورتم لاغر شد نه ریزش مو گرفتم.اگه خواستین، یه سر به سایتش بزنید و رژیم فستینگش رو ببینید.

دو گرم که نمیتونی بخری ولی اینم که قابل استفاده نیست در کل یا باید بفروشی یا تعویض کنی 

دست‌خدابالای‌هردستیه.. به‌اون‌توکل‌کن:)🤍️« می‌شنود اگر صدایش کنے..🤍🥹 ️وَاعتماد‌برخدا‌   مُحکَم‌ترین‌امید‌مَن‌است...✨↜ވ قسݦ ݕه ݩاތ اعظمٺڪه ټۅ خدآے ހވیدآد هآۍ محاݪۍ..🕊!↝و خـدایـی كـه به شـدت کافـیست✨🧡و هیچ معشوقی وفادار تر از او نیست ♥️↜آࢪام‍‌ش س‍‌ه‍‌م دݪ ه‍‌ای‍‌ی س‍‌ت ک‍‌هب‍‌ه س‍‌م‍‌ت خ‍‌داس‍‌ت 🦋🤎 ↝

ببین تعویض طلا به قیمت خام و تابلوطلاست مثلا الان گرمی ۲/۳۵۰/۰۰۰ ت هستش ۲گرمت رو به قیمت این بر میدارن 

حالا طلای جدید اگر دست دوم باشه ۷٪ اضافه میشه اما اگه نو باشه بالای ۱۵٪ به قیمت طلای جدیدت اضافه میشه حالا هرچند گرم که باشه

@Fee_accessorryبه زودی افتتاحش میکنم با فالو کردنت به رشد پیج کوچولوم خیلی کمک میکنی دوسته من❤️۲۶/بهمن ماه/ ۱۴۰۳___بالاخره افتتاحش کردم۲۸/بهمن ماه/۱۴۰۳____امید به خدا تیکر بعدی ۵۰۰ تا فالوور گرفته باشم🥹

من گوشوارم ۲گرم و ۳۷۰ سوت بود بردم تعویض گوشواره ی ۲گرم و ۹۰ گرفتم ۴۰۰ هم گذاشتم روش

کی گرفتی؟

ببخشید الان من نقدینگی کم همراهمه واس همون میپرسم منم ۴۴ببرم کافیه یا بیشتر؟

کی گرفتی؟ ببخشید الان من نقدینگی کم همراهمه واس همون میپرسم منم ۴۴ببرم کافیه یا بیشتر؟

من حدودا ۱۰ یا ۱۵ روز پیش منم خودم بیشتر از ۴۰۰ همراهم نبود

فک نکنم بدردت بخوره یا وایسا پولات و جمع کن بعد برو یا اگه بری طلا حدودا یک گرم و ۲۰۰ یا ۳۰۰ بهت میدن نو 

مشاور تحصیلی و معلم زبان
2824
2823
2791
2779
2792
داغ ترین های تاپیک های امروز