2777
2789

مجردا لطفا برا خواهر یا برادرشان یا فامیل رو بگن

واحد اندازه گیری خوشبختی : نفس های مادر بر ثانیه             کاربری توسط دوتا دوست که شبیه خواهرن اداره میشه❤❤❤

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

سر عقدم یه النگو 

عروسیمم پاگشا دوتا النگو 

از قبلم خونه پدرم طلاهام اوردم گوشواره آویز و انگشتر و یه النگو مجردیم داشتمم اونم اوردم 

مواظب حرف هایی ک میزنید باشید چون کلماتی که از دهان شما خارج میشود ویترین شعور شماست 😊  برام دعا کنیدب حاجتم برسم محتاجم ب دعا خیلییییییی محتاجم ممنون مهربونا 🙏🧡 من امیدم به خدا و بعد خدا هم ب خداست 💔🥰 خدا جونم هم میدونی هم میتونی 🥲🥺 منتظر معجزه ات هستم 😍

عقدمون چند روز دیگس ولی مامانم واسه من یه سرویس خریده به همسرم هم سکه تمام میده واسه خواهرم هم که حدود یک سال پیش بود همین کارو کرد

من امید دارم به رسیدن روزای خوب😍😍کاربری واگذار شده

الان میان از رویاهاشون میگن😂😂😂😂

خودم سر عقدم دستبند سر عروسیم النگو

پسرم؛ بزرگ مردِ کوچکِ من...تو بهترین هدیه خدا و زیباترین ثمره ی عشق مایی، من و بابایی بی صبرانه منتظرِ گرفتن دستای کوچولوتیم👨‍👩‍👧 خدایا بزرگترین سرمایه های زندگیم؛ همسرم و کوچولومون رو همیشه به تو میسپارم مواظب عزیزترینام باش❤🥰
عقدمون چند روز دیگس ولی مامانم واسه من یه سرویس خریده به همسرم هم سکه تمام میده واسه خواهرم هم که حد ...

مگه ب داماد هم باید جدا کادو داد؟

واحد اندازه گیری خوشبختی : نفس های مادر بر ثانیه             کاربری توسط دوتا دوست که شبیه خواهرن اداره میشه❤❤❤

بوس😁

مارسممون کادوتو عروسیه

توعروسی ام مامانم یه انگشترخرید بابامم چون مخالف بود میخواست اصلانیاد به زورآوردنش بااخم یه یه تومن پول داد ودررفت

کاش یه بابا پنجعلى جیبى داشتم تا هر وقت یکى میخواست نصیحتم بکنه مى خوابوند دهنش😃