2777
2789
عنوان

اگه مرد بمیره

591 بازدید | 60 پست

به پدر و مادرش چقدر می‌رسه؟ 

اگه پدر و مادرش مرده باشند به داداش،ارث میرسه؟

به زنش چقدر ارث میرسه اصلا زن از شوهر ارث میگیره؟

راس حسین(علیه السلام) به نیزه ها.... آتیش زدن به خیمه ها 

یک هشتم زن

یک چهارم مادر یک چهارم فکنم پدر

باورم نمیشه شدی این همه غریبه کجاست اونی که بهم میگفتن نمیره ؟ ❤️🩹الان کجایی که به لب رسیده جونم ؟ دلم گرفته و نشسته اشک رو گونم 🥲 abzarek.ir/service-p/msg/4965162💙💙💙💙💙💙💙💙💙💙💙💙💙💙💙💙💙💙💙💙/abzarek.ir/service-p/msg/4965120🌷زخمی عشقی وطنم باید کنارت بمانم ...❤️و اگر من برای همه ی دنیا چیزی نبودم عیبی نداشت ؛ تنها میخواستم عزیز تو باشم 🖤 عزیز تو بودن انگار ، عزیز خدا بودن بود ...

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

اگه پدر و مادر فوت شده باشن خواهر برادر ارث نمیبرن واگر زنده باشن فکرکنم با وجود فرزن متوفی یک ششم ارث میبرن و زن یک هشتم ارث میبره

معبودم ... 🤲ای راهگشا در تاریکی ها...با کلید اجابتت ...قفل های درونم را باز کن...با تو که باشم، در جاده های تردید،...دستان توانای تو را میبینم ...قلبم در آسمان عشقت ...به پرواز در می آید واز شراب شیرین عرفانت مینوشم ..با تو در آغوش کرامتت ...ساکن میشوم ...با تو هیچ جاده ی پر پیچ و خمی وجود ندارد ...با تو دلم به عطر یاس های برکتت معطر میشود ...تو در جاده های خشکسالی ...تشنگی ام را به برکت نگاهت سیراب میکنی ...خدایا ! هر لحظه شکرت که کنارم هستی و مرا به غیر از خود وا نمیگذاری .
چه فانونای چرتی یعنی چی اخه؟!  ارث به برادر؟!  پس زنش چی میشه

هموووووون حالا خدا به شوهرامون طول عمر باعزت بده ولی یعنی چیییی😶😶😶

همسایم سرزد نزدم لبخند..لول کردم نفسم تنگ تر شد...گفت اوکیی؟ گفتم خستم!

نسبت به این که مرد فوت شده پسر داشته باشه یا ن متفاوته اگر پدر و مادر مرد در قید حیات باشن 

اما اگر پدر و مادر مردی فوت شده باشن و مرد هم فوت بشه خواهر و برادر مرد هیچ ارثی از مرد نمیبرن

در هر صورت زن از همسرش یک هشتم ارث میبره 

تا جایی که اطلاع دارم این جوریه

زن اگر بچه داشته باشه یک هشتم اگر نداشته باشه یک چهارم 

زن میتونه مهریه ، نفقه از روز عقد ، اجرت امثل ایام زندگی مشترک رو اجرا بذاره و از ارث کسر و به زوجه پرداخت میشه به علاوه ارث

به پدر و مادر زوج هم بسته به فرزند داشتن یا نداشتن یک ششم یا یک سوم 

خیر اگر فرزند داشته باشن به برادر ارث نمیرسه 

اگه پدر و مادرش زنده باشن بهشون ارث می رسه،،اگه بچه نداشته باشه به خواهرا و برادراش هم می رسه ولی اگه بچه داشته باشه ارثی به خواهر و برادراش نمی رسه،،زن هم اگه بچه از شوهرش داشته باشه یک هشتم اموال شوهرش با مهریه اش بهش می رسه،،اگه بچه نداشته باشه یک چهارم اموال شوهرش با مهریه اش.

هر چی بیش تر می گذره،بیش تر به این شعر می رسم که می گه:غرض رنجیدن ما بود از دنیا که حاصل شد....  //خدا گر پرده بردارد ز روی کارِ آدم ها....چه شادی ها خورد بر هم....چا بازی ها شود رسوا....یکی خندد ز آبادی....یکی گرید ز بر بادی....یکی از جان کند شادی....یکی از دل کند غوغا....چه کاذب ها شود صادق....چه صادق ها شود کاذب....چه عابد ها شود فاسق....چه فاسق ها شود عابد....چه زشتی ها شود رنگین....چه تلخی ها شود شیرین....چه بالا ها رود پایین....عجب صبری خدا دارد که پرده بر نمی دارد!! //سر بر شانه ی خدا بگذار،تا قصه ی عشق را چنان زیبا بخواند که نه از دوزخ بترسی و نه از بهشت،به رقص درآیی،قصه ی عشق،انسان بودن ما ست!!//