2777
2789

نمیشه

لطفا قضاوت نکنید من مرد هستم و اینجام که بهتر بتونم درک کنم خانومهارو و در زندگی و عشقی که دراینده قراره به خانومم داشته باشم از این تجارب استفاده کنم و راه اشتباه نرم و عشقمو اذیت نکنم با رفتار و سخنانم و غیره

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

زمانی فراموش میکنین که کاملا از ایشون و رسیدن بهشون قطع امید کنین ، تا زمانی که ته دلتون دوس دارین بهشون برسین نمیشه فراموش کرد . اگه ایشون مستقیم بهتون گفتن که نمیخوان با شما باشن مکرر اینو به خودتون یاداوری کنین .

یا علی (ع) ❤️                                                                   

زمانی فراموش میکنین که کاملا از ایشون و رسیدن بهشون قطع امید کنین ، تا زمانی که ته دلتون دوس دارین ب ...

من بهش پیام دادم گفتم چند ساله عاشقتم و ببخشید برای این گفتم که بتونم تمومش کنم 

اونم گفت نه خواهش میکنم 

الانم یک سال و نیم میگذره بعضی وقتا یه جوری نگا میکنخ حس میکنم دوسم داره 

اخه مجبور میشم باهاش حرف بزنم البته تا حد امکان سعی میکنم ازش دوری کنم 

خیلی رسمی کلاا رفتارت باهاش تغییر بده ک بفهمه از این ب بعد فقط در حد همکار روش حساب میکنی و رابطه کاری هس نه بیشتر

خودم که عاشق نشدم ولی یکی عاشقم شده بود خیلی دوستم داشت اومد خواستگاری ولی من اصلا ازش خوشم نمیومد بهشم گفتم هیچوقت قیافشو فراموش نمیکنم ناباور بهم نگاه  میکرد یه قطره اشک از چشمش اومد ولی بازم بیخیالم نشد الان خیلی پشیمونم که چرا جواب رد دادم بهش شاید دیگه هیچوقت همچین کسیو پیدا نکنم که اینقدر دوستم داشته باش 🤕ادم بعضی موقع ها خریت میکنه

💗نامزد امیرم 💗 ‌"در من بِدَمۍ، من زندہ شوم یڪ جان چہ بُوَد، صد جانِ منی..."🫀🤗✨ꨄ︎
خیلی رسمی کلاا رفتارت باهاش تغییر بده ک بفهمه از این ب بعد فقط در حد همکار روش حساب میکنی و رابطه کا ...

اره از همون موقع اینجوری شدم ولی پیش نیومد حرف بزنم باهاش تو حرف زدنم هم سعی میکنم خشک باشم 

من بهش پیام دادم گفتم چند ساله عاشقتم و ببخشید برای این گفتم که بتونم تمومش کنم  اونم گفت نه خ ...

عزیزم پس خودتو از بلاتکلیفی دربیار یه بار برای مرتبه آخر یه حرکتی بزن یه چیزی بگو حالا مستقیم یا غیر مستقیم و .... . اگه ایشونم به شما علاقه داشته باشه پا پیش میزاره ولی اگه چیزی نگفت دیگه بیخیالش شو . 

یا علی (ع) ❤️