2777
2789
همین دیگه من کلا ادم پر استرسیم یعنی برا هر چیزی استرس دارم الانم از یه طرف استرس بارداری توکل به ...

نگران نباش خدا بزرگه ...منم خیلی دلم میخواد اون تیکر بارداری و بعد یکسال اقدام بزنم ولی باید خدا بخواد

آقا بی جوابم نذاشت ...۵محرم بی بی چک ام مثبت شد🥺🥺🥰🥰یا ابوالفضل تا عمر دارم شرمنده اتم ...❤️از ته دلم برای همه چشم انتظار ها دعا میکنم...میشه دعا کنید نی نی و سالم و به وقتش بغل کنم ..ممنون... خدایا شکرت بخاطروجود دوقلو هام

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

چه جالبت نمیدونستم حالا میخواستم این ماه که جدی اقدام کنم استراحتمو بیشتر کنم

نه ...تازه ورزش و شروع کن زودتر نتیجه بگیری... فعالیت خیلی تاثیر داره ...پیاده روی کن خیلی خوبه واسه تخمدان عالیه

آقا بی جوابم نذاشت ...۵محرم بی بی چک ام مثبت شد🥺🥺🥰🥰یا ابوالفضل تا عمر دارم شرمنده اتم ...❤️از ته دلم برای همه چشم انتظار ها دعا میکنم...میشه دعا کنید نی نی و سالم و به وقتش بغل کنم ..ممنون... خدایا شکرت بخاطروجود دوقلو هام
قسمتمون هر چی باشه همونه توکل به خدا چند ساله ازدواج کردین؟

یک ساله

نه ...تازه ورزش و شروع کن زودتر نتیجه بگیری... فعالیت خیلی تاثیر داره ...پیاده روی کن خیلی خوبه واسه ...

پیاده رویم زیاده اتفاقا،ورزشم ماه پیش میرفتم بدن سازی

اخه من تقریبا خیلی لاغرم

میگم شایدم به خاطر لاغریه که باردار نمیشم

البته اقدام دقیق و منظم نداشتیم

پیاده رویم زیاده اتفاقا،ورزشم ماه پیش میرفتم بدن سازی اخه من تقریبا خیلی لاغرم میگم شایدم به خاطر ...

بدنسازی نه ضرر داره تو اقدام ...پیاده روی خوبه

به به پس مثل همیم من ۴ فرودین شد ۱ سال 🥰

به سلامتی...من ۲۹تیر میشه یکسال

انشالاه ۲۹ تیر میای و میگی مامان شدی 🥰شما چند روز مونده به پریودی؟

من ۳۰تیر باید بشم

اوکی پس فعلا باشگاه نمیرم همین پیاده روی رو ادامه میدم

اره الان من تحت نظر دکترم ...اگه این ماه باردار نشم ماه بعد قرار آمپول بزنم ...با دکتر صحبت کردم ...گفت کار کردن و فعالیت خیلی خوبه ...ولی چیزای سنگین بیشتر از دو سه کیلو بلند نکن ...بدنسازی هم همش وزنه های سنگینه من خودم کار کردم ...هوازی خوبه مثل ایروبیک و زومبا ...دعا کن این ماه نی نی بیاد دیگه مجبور نشم آمپول بزنم ...دوست دارم بدون آمپول باردار بشم

اره الان من تحت نظر دکترم ...اگه این ماه باردار نشم ماه بعد قرار آمپول بزنم ...با دکتر صحبت کردم ... ...

انشالاه مهربونم

امیدت به خدا باشه حتما میاد

به زودی میای و بی بی چک مثبت برامون میفرستی