نه. برای دومی اقدامم 7ماهه. ولی با اینکه جفتمون سالمیم. همه ی ازمایشا و سنو هامون خوب بوده باردار نشدم
من آریاییام ایرانی اصیل♥️سپاس یزدان دختر ایرانیم ! از نژاد تیره ساسانی ام..به کوروش به آراش به جمشید قسم! ..:) به نقش و نگار قسم! یگان پرستم.. اهورایی ام ! "ز بد گوره های جهان عاری ام" به کردار به پندار نیکومندم! "شاه ایران دختر کوروش منم "
من آریاییام ایرانی اصیل♥️سپاس یزدان دختر ایرانیم ! از نژاد تیره ساسانی ام..به کوروش به آراش به جمشید قسم! ..:) به نقش و نگار قسم! یگان پرستم.. اهورایی ام ! "ز بد گوره های جهان عاری ام" به کردار به پندار نیکومندم! "شاه ایران دختر کوروش منم "
نه عزیزم. به نظرم لقاح اخرای سیکلت بوده. من سر پسرم 5روز بعد تاخیر 160بود و همون 160پدرمنو سوزونده😂😂😂😂
اخهههه خدا بهش سلامتی بده شاااد باشه تو تنها می مونی؟؟؟
زنده باشی عزیزم،اره از خانوادمم دورم اینجا غریبم ،خونه مادرشوهرش زیاد نمیرم چون پسر مجرد داره واسه خوابیدن زیاد راحت نیستم ،ب تنهایی عادت کردم دیگ از پیش برمیام😁
شما الان عشق کن. هفته ی دیگه این موقع قیافت دیدنیه😁هورمونتون باهم قاطی میشه و 🤮شروع میشه😅