2777
2789

آزمایش بتا دادی ؟؟

آقا بی جوابم نذاشت ...۵محرم بی بی چک ام مثبت شد🥺🥺🥰🥰یا ابوالفضل تا عمر دارم شرمنده اتم ...❤️از ته دلم برای همه چشم انتظار ها دعا میکنم...میشه دعا کنید نی نی و سالم و به وقتش بغل کنم ..ممنون... خدایا شکرت بخاطروجود دوقلو هام

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

آزمایش بتا دادی ؟؟

عزیزم صبر میکنم تا شنبه یکشنبه مطمن تر باشه

ولی همچنان درد پریودی دارم درد شدید سینه

خییییلی سینه هام بزرگ شدن 

خدایا مرسی از معجزه قشنگت پسرمومیسپرمش ب خودت🩵🥹
عزیزم صبر میکنم تا شنبه یکشنبه مطمن تر باشه ولی همچنان درد پریودی دارم درد شدید سینه خییییلی ...

انشاالله که خیره

آقا بی جوابم نذاشت ...۵محرم بی بی چک ام مثبت شد🥺🥺🥰🥰یا ابوالفضل تا عمر دارم شرمنده اتم ...❤️از ته دلم برای همه چشم انتظار ها دعا میکنم...میشه دعا کنید نی نی و سالم و به وقتش بغل کنم ..ممنون... خدایا شکرت بخاطروجود دوقلو هام
آزمایش بتا دادی ؟؟

رفت ارمابش باردار😜

من آریایی‌ام ایرانی اصیل♥️سپاس یزدان دختر ایرانیم ! از نژاد تیره ساسانی ام..به کوروش به آراش به جمشید قسم! ..:) به نقش و نگار قسم!  یگان پرستم.. اهورایی ام ! "ز بد گوره های جهان عاری ام" به کردار به پندار نیکومندم! "شاه ایران دختر کوروش منم "
انشالله

اسی چه خبر؟؟؟؟ -واکنش بقیه چی بود؟؟؟؟ 😍

من آریایی‌ام ایرانی اصیل♥️سپاس یزدان دختر ایرانیم ! از نژاد تیره ساسانی ام..به کوروش به آراش به جمشید قسم! ..:) به نقش و نگار قسم!  یگان پرستم.. اهورایی ام ! "ز بد گوره های جهان عاری ام" به کردار به پندار نیکومندم! "شاه ایران دختر کوروش منم "
اره مثبت شد🥹🥹

مبارکت باشه... انشاالله به سلامتی گلم 

منظورت خانوادمه؟؟ اسمم المیرا گلم

کلا واکنش خانوادت، همسرت

قررربونت انشالله قسمت خووودت بزودی 

المیرا جون مراقب باش کار سنگین انجام ندی. نترسی

المیرا جون مراقب باش کار سنگین انجام ندی. نترسی

یچیزی بگم زهرا 

بس استرس داشتم الان همون استرسه تو وجودمه خب دلم باز شور میزنه داره میریزه چیکار کنم بنظرت خوب شم

خدایا مرسی از معجزه قشنگت پسرمومیسپرمش ب خودت🩵🥹