2821
2789
عنوان

درامد خیاطی

12978 بازدید | 16 پست

بچه ها من دو سال خیاطی می کنم ولی فقط برای خودم و خانواده دوختم مدرکم دارم اکثر چیزا رو بلدم لباس خونگی بچگونه مانتو شلوار ضخیم دوزی و اینا تا حدودی لباس مجلسی های ساده رو هم می تونم بدوزم ولی هیچ درامدی نداشتم

تا حالا یبارم پیج زدم جذبی نداشت تو دیوارم اگهی زدم حتی قیمت پایینم بود ولی هیچکی نمیاد یا میپرسن میرن دوست و اشنا هم رایگان می خوان دیگه نمی دونم چیکار کنم شما چطور درامد زایی می کنین؟

الانم دارم طراحی چهره کار میکنم شاید جواب بده

زبانمم خوبه چندوقت دیگه میرم ایلتس بدم

اینا رو گفتم که بدونین هرچی هم بلد باشم نمی دونم چطور پول دربیارم ازش

کلا خیاطی در امدی نداره برو ارایشگری

ازاد شو از بند خویش زنجیر را باور نکن💚 اکنون زمان زندگیست تاخیر را باور نکن 💚حرف از هیاهو کم بزن  از اشتی ها دم بزن 💚از دشمنی پرهیز کن شمشیر را باور نکن 💚خود را ضعیف و کم ندان تنها در این عالم ندان💚 تو شاهکار خالقی تحقیر را باور نکن💚 بر روی بوم زندگی هر چیز میخواهی بکش💚 زیبا و زشتش پای تو تحقیر را باور نکن💚 تصویر اگر زیبا نبود نقاش خوبی نیستی💚 از نو دوباره رسم کن تصویر را باور نکن 💚خالق تو را شاد افرید ازاد ازاد افرید💚پرواز کن تا ارزو زنجیر را باور نکن 💚از گرگ بودن دم نزن انسانم‌گاهی ارزوست 💚ما از خودی زخم میخوریم بند نفس یک تارموست💚 تو از جنس ما نیستی یک شب به فقرم سر بزن 💚مظلوم گر گشنه بود تیری خورد بر قلب من 💚

سلام دخترا، من چند ساله از سامان‌لعیا خرید می‌کنم و همیشه هم از کیفیت و تنوع کارهاش راضی بودم. چون اینستا نیست، الان کانالشون رو توی بله فعال کردن و بیشتر مدل‌هاشون رو اونجا می‌ذارن با تخفیف و شرایط اقساطی.

گفتم اگه کسی دنبالشون می‌گرده، از اینجا می‌تونه پیداشون کنه

کلا خیاطی در امدی نداره برو ارایشگری

خیلی هزینه کردم تا یادبگیرم بخدا ی قرون درنیاوردم

استعداد ارایشمم خیلی خوبه ولی یه سال دیگه می خوام برم حرفه ای یاد بگیرم الان به پول نیاز دارم می خوام دستم تو جیب خودم باشه

خیاطی که ببین اکثرا لباس آماده میخرن 

براش باید جا بیوفتی که یه مدت طول می‌کشه به نظرم اگه کنار یه خیاط کار کنی بهتر باشه هم یه چیزایی یاد می‌گیری هم درآمد داری

یا با تولیدی‌‌ها میتونی همکاری کنی که فکر نکنم خیلی بصرفه حالا خودت پیگیری کن

زبان هم خیلی خوبه میتونه به شدت به درد بخور 

بعد اینکه فکر کنم بشه واسه مهمان‌داری هواپیما دوره ببینی کار کنی مطمئن نیستم ولی فکر کنم بشه اینجا زبان واست یه امتیاز محسوب میشه 

اعتقادات من خلاف چیزیه که فکر می‌کنی اکثر جامعه قبولش دارن اینکه تو این جامعه زندگی می‌کنم به این معنا نیست که تفکرات غالب بهش تفکرات منم باشه _________ درخواست دوستی نمیپذیرم
لباسایی ک خودت دوختی باید جلو درهمسایه بپوش و واسه نزدیکانتم چنتا بدوز حتی رایگان تا بقیه ببینن

رفت و امدی با همسایه ها نداریم برای فامیلم رایگان دوختم ولی هیچی ب هیچی

خیاطی که ببین اکثرا لباس آماده میخرن  براش باید جا بیوفتی که یه مدت طول می‌کشه به نظرم اگه کنا ...

کار تو فرودگاه و خیلی دوس دارم ولی باید پارتی داشته باشی مدرک تدریس کودکان هم دارم بزرگسالان هم می خوام دورش و برم ولی الان وضعیتم جوریه که بیشتر وقتم برای امادگی واسه ازمون میره نمی تونم بیرون کار کنم

رفت و امدی با همسایه ها نداریم برای فامیلم رایگان دوختم ولی هیچی ب هیچی

من خیاطم چند سال درسشم خوندم اگر میخوای درامد زیاد داشته باشی باید تولیدی یا مزون بزنی و زرنگ باشی و پر سر زبون 

ازاد شو از بند خویش زنجیر را باور نکن💚 اکنون زمان زندگیست تاخیر را باور نکن 💚حرف از هیاهو کم بزن  از اشتی ها دم بزن 💚از دشمنی پرهیز کن شمشیر را باور نکن 💚خود را ضعیف و کم ندان تنها در این عالم ندان💚 تو شاهکار خالقی تحقیر را باور نکن💚 بر روی بوم زندگی هر چیز میخواهی بکش💚 زیبا و زشتش پای تو تحقیر را باور نکن💚 تصویر اگر زیبا نبود نقاش خوبی نیستی💚 از نو دوباره رسم کن تصویر را باور نکن 💚خالق تو را شاد افرید ازاد ازاد افرید💚پرواز کن تا ارزو زنجیر را باور نکن 💚از گرگ بودن دم نزن انسانم‌گاهی ارزوست 💚ما از خودی زخم میخوریم بند نفس یک تارموست💚 تو از جنس ما نیستی یک شب به فقرم سر بزن 💚مظلوم گر گشنه بود تیری خورد بر قلب من 💚
کار تو فرودگاه و خیلی دوس دارم ولی باید پارتی داشته باشی مدرک تدریس کودکان هم دارم بزرگسالان هم می خ ...

خب بعد آزمون کار کن

راجب کار تو فرودگاه نمیدونم ولی مهمان‌داری واقعا میتونه جذاب باشه هم میری کشورهای مختلف هم بابتش پول میگیری 

اعتقادات من خلاف چیزیه که فکر می‌کنی اکثر جامعه قبولش دارن اینکه تو این جامعه زندگی می‌کنم به این معنا نیست که تفکرات غالب بهش تفکرات منم باشه _________ درخواست دوستی نمیپذیرم
همچین خانواده روشن فکری ندارم بزارن برم

خب پس میتونی با همین خیاطی با مزون و تولیدی‌ها همکاری کنی 

من یه مدت به طراحی و دوخت لباس عروس فکر میکردم ولی سرمایه هم میخواد راجبش تحقیق کن شاید به درد تو خورد 

خب پس میتونی با همین خیاطی با مزون و تولیدی‌ها همکاری کنی  من یه مدت به طراحی و دوخت لباس عروس ...

اموزش لباس عروس خیلی هزینه می خواد مخصوصا با این قیمت پارچه

2824
2823
2791
2779
2792