2777
2789
عنوان

تبریزیا بیاین

82 بازدید | 10 پست

ما تبریزیا رسم داریم مراسم جشن عروسی رو تالارو هزینه ها نصف نصف باشه 

بعدش من 18روز دیگه عروسیمه تالارو نصف نصف گرفتیم اما من 60تا مهمون دارم و طرفای مادرشوهرم 140تا 

بعدش میوه و شیرینی رم قراره باهم بگیریم و آجیل حس میکنم دارن بهم زور میگن 

بنظرتون اگه بگم هرکی پذیرایی از مهمونای خودش به عهدش باشه بده؟ 

حالا تالارم من اضافی دادم نصف دادم ولی نصف مهمون دعوت نکردم

ماعم تبریزیم ولی از این رسما نداریم 

نه میبخشیم ، نه فراموش میکنیم ... اکانت دست چند نفره خانوم مارپل ... اگه باهات بحث نمیکنم چون حرفت برام درصدی اهمیت نداره ... بحث با احمقا مثل کشتن پشه روی صورت میمونه ...

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

چقد چرتکه میندازین 

از همین اول بحث و دلخوری پیش نیار

(کارآموز وکالت هستم)❤🌱اصلا وکیل هم که شوم،مدام پله های دادگاه را بالا و پایین روم،حق آن را از اين و حضانت آن را از دیگری هم که بگیرم باز هم دلتنگ دم کردن چای در خانه ی توام و حق همه در مشت من و حق من در مشت دیگری ست💔(امروز ۲۱ شهریور ۴۰۲ و من به یکی از اهدافم که قبولی تو آزمون وکالت بود رسیدم،الهی شکرت،ممنونم خدا جونم🙏🥲❤)
رسمتون چیه؟؟ 

عقد و حنا با دختر 

عروسی با پسر 

نه میبخشیم ، نه فراموش میکنیم ... اکانت دست چند نفره خانوم مارپل ... اگه باهات بحث نمیکنم چون حرفت برام درصدی اهمیت نداره ... بحث با احمقا مثل کشتن پشه روی صورت میمونه ...
چقد چرتکه میندازین  از همین اول بحث و دلخوری پیش نیار

چون دوروز پیش با اینکاراش مادرشوهرم ناراحتم کرد 

اما از این بابت میپرسم که من اون نصفه رو مادرم میده ولی شوهرم خودش پرداخت میکنه

ما تبریزی هستیم شش ماه پیش عروسیم بود نصف نصف نکردیم هذینه هارو اونا عروسی رو گرفتن

رسمتون همینه منظورم از نصف نصف هزینه تالار برای مراسم خانوما و میوه شیرینی و اجیل هستش 

هزینه مراسم آقایون وخانوما برا شام و به اصطلاح حنای دامادی با داماده

و حنای عروس با عروس 

بگو هرکس هزنیه مهموناش جدا بده چرا اضافه خرج کنی  یا تو هم مهمون زیاد دعوت کن یا زیر بار خرج اضافه نرو

چقدر اتفاق افتاد فکر کردیم نمی تونیم......اما خـــــــــــــــــدا همه چیو درست کرد😃❤خــــ😍ـــــدایـــــا شکرت 😁
رسمتون همینه منظورم از نصف نصف هزینه تالار برای مراسم خانوما و میوه شیرینی و اجیل هستش  هزینه ...

ما جشن عقد نداشتیم 

حنا رو ولی ما گرفتیم

عروسی هم کلا اونا گرفتن البته همه مراسما ما مختلط بود