pishooliiii مدیر استارتر عضویت: 1402/02/10 تعداد پست: 1454 عنوان كتاب خوان ها 📖 بياين 🐣 103 بازدید | 5 پست كتاب اينه هاي در دار از هوشنگ گلشيري رو كسي خونده ؟ نظرشو بده ️لطفا من خدود ده صفحه رو شرو كردم بخوندن يه جوريه ، حال نميكنم با خوندنش ،برا شما هم همين جوري بود؟ اخه چون استارت زدم نميتونم بذارمش كنار بايد حتما بخونمش برا شما هم همينحوري بود ؟ 1402/04/06 | 13:36 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
pishooliiii مدیر استارتر عضویت: 1402/02/10 تعداد پست: 1454 مگه مجبوری نخون بابا چیزی که دوس داری بخون نميدونم والا چن بار گذاشتمش كنار ولي باز چون تو كتابخونه دادم ميبينمش جزو نخونده هاي ناقصه بايد بخونمش نميدونم چ مرضيه دارم ☹️😂🤦🏻♀️
علیما عضویت: 1402/03/22 تعداد پست: 875 نخووندم ولی منم کتابی رو باز کنم خودمو موظف میکنم تموم کنم ولی اگه خیلی اذیت باشم کتاب و ژانری که مطمئنم دوست دارمو کنارش شروع میکنم تا کلا از کتاب خووندن نیفتم
pishooliiii مدیر استارتر عضویت: 1402/02/10 تعداد پست: 1454 نخووندم ولی منم کتابی رو باز کنم خودمو موظف میکنم تموم کنم ولی اگه خیلی اذیت باشم کتاب و ژانری که مط ... من اينم نميتونم تركيبي دوتا كتاب بخونم محبوري ميخونم و از خر صفحه اي چيزي ميفهمم 😂 واقعا نميدونم چرا اينجوري مينويسن ☹️
mhtb_na عضویت: 1401/11/11 تعداد پست: 511 نميدونم والا چن بار گذاشتمش كنار ولي باز چون تو كتابخونه دادم ميبينمش جزو نخونده هاي ناقصه بايد بخون ... آها پس بخونش خودتو راحت کن 😄